Workshop's

Welkom op de inschrijfpagina voor jou 1 of 2-dagen weg. 

De retreat (workshop) staat in het teken van rust, ontspanning en verbinden. Ga mee met ons naar deze exclusieve locatie en laat alles van het dagelijkse leven los. Wees creatief en maak kennis met onze producten op de diverse workshops. Ontspan helemaal in het subtropische zwembad en sauna. Geniet van het eten tijden het 3-gangen diner. En slaap heerlijk in één van de luxe hotelkamers.

Om meer informatie te krijgen over de pakketten kan je hieronder klikken op de pakket namen.
- Brons Pakket
- Zilver Pakket
- Goud Pakket
- Platinum Pakket

De tickets voor de pakketten Goud en Platinum zijn beperkt beschikbaar.


De locatie is 'Landgoedhotel Villa Vennendal'! Een prachtig en sfeervol 4-sterren hotel in Nunspeet op de Veluwe. Dit de perfecte plek om even tot rust te komen. Landgoed hotel Villa Vennedal ligt op 5 min. loopafstand van het treinstation in Nunspeet. Mocht je slecht ter been zijn kunnen wij op verzoek een shuttle service regelen. Het hotel ligt op slechts 3 auto-minuten van de snelweg A28 af. Uiteraard kan je gratis parkeren op het terrein. Het is bereikbaar voor iedereen. 

De ticket verkoop is gestart! Onderin de pagina staat het inschrijfformulier. Let goed op dat je het juiste pakket aan klikt. Na inschrijven ontvang je z.s.m. van ons een betaallink. Deze betaallink graag gelijk overmaken na ontvangst, zodat je verzekerd bent van een ticket.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te mogen ontvangen op 7 & 8 februari. 



Naam:*
Bedrijfsnaam:
Adres:*
E-mail:*
Tel nummer*
Pakketten *
Aantal personen:*
Allergiën:
*

* Verplichte velden

Loading...
0