MaisonMansion

MaisonMansion

Restylen in en om het huis

Beton Sealer

Product van het moment!

Blanco Betonsealer 1 literBlanco Betonsealer 1 liter

Blanco Betonsealer 1 liter

Blanco Betonsealer 1 liter
39.95 incl. btw
Blanco Betonsealer 1 literBlanco Betonsealer 1 liter

Blanco Betonsealer 1 liter

Blanco Betonsealer 1 liter
39.95 incl. btw

Door de enorme aantallen die wij besteld hebben bij de fabriek zijn de grondstoffen opgeraakt voor dit mooie product. We zijn blij verrast dat een nieuw product als dit zo aanslaat, maar we moeten allemaal even schakelen. De grondstoffen worden in de loop van de komende week verwacht en dan zal het weer geproduceerd gaan worden. We hopen voor 7 Juni dit weer binnen te hebben en op te kunnen sturen. Doet u gerust uw bestelling dan plaatsen wij die direct door en kan die mee onze kant op als de productie is gedraaid. Dank voor uw geduld en excuses voor het ongemak. Dit is voor ons een nieuw product en we weten nooit van te voren hoe dat gaat lopen. 

De blanco versie droogt volledig transparant op.

Als u uw steenachtige oppervlakken wilt beschermen tegen vocht- en weersinvloeden, vermindering van vuilaanslag, algen- en mosaangroei en verkleining van de kans op vorstschade, dan is de Betonsealer de perfecte oplossing. Kies de juiste kwast of roller voor uw applicatiemethode en geef uw betonnen oppervlakken een nieuwe look. Let op, betonverf en betonsealer zijn verschillende producten, de sealer wordt geabsorbeerd in de structuur van het beton en maakt het harder, dichter en waterdicht. Overweeg deze betonsealer voor een optimale bescherming en verbetering van uw betonnen oppervlakken.

Dit product is verkrijgbaar in een blik van 1 liter en heeft een transparante kleur. Het rendement van de sealer varieert afhankelijk van de oppervlaktestructuur, ruwheid en zuiging van de ondergrond en de applicatiemethode. Met een rendement van ca. 2-8 m² per liter kunt u een behoorlijk oppervlak behandelen.

Bovendien is het verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren, waardoor het een esthetische toevoeging is aan uw terras, bloembakken of garagevloer. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige formulering zorgt Nylo betonsealer er ook voor dat uw oppervlakte makkelijker schoon te houden is.

Of u nu kiest voor een frisse, neutrale look of juist voor een opvallende kleur, Nylo betonsealer biedt de oplossing. Daarbij hebben wij ook een blanco versie voor degenen die gewoon hun eigen kleur of stijl willen behouden.

Met Nylo betonsealer kunt u genieten van een terras, bloembakken of garagevloer die er weer als nieuw uitzien, zonder veel onderhoud. Bestel nu en bescherm uw oppervlakte tegen weersinvloeden, vocht en vuil voor een langere levensduur.

Gebruikt u graag een roller klik dan hier , liever een kwast? klik dan hier 

Blogs over Beton Sealer

Je vindt ze hier.


MaisonMansion

Bij MaisonMansion vind je alles voor in en om jouw huis. Van verniswassen tot krijtverf en van buitenbeits tot tegelverf. Om jouw op weg te helpen hebben wij tal van blogs, stappenplannen, online workshops, fysieke workshops én een chatfunctie waar u verschillende stappen kan doorlopen om bij hét product voor uw project terecht te komen.

Voor hulp klikt u bovenaan de pagina op ‘advies’.

Diana van Surksum - Eigenaar MaisonMansion

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required

Je aanrecht

aanpakken
157.75
134,05
  • MaisonMansion Ontvetter
  • 1 Liter Keukenverf
  • 1 Liter Blanco Multiprimer
  • Tweecomponenten Lak
  • 2 x Schuurblok
Populair

Je keuken

aanpakken
102.75
87,30
  • MaisonMansion Ontvetter
  • 1 Liter Keukenverf
  • 1 Liter Blanco Multiprimer
  • 2 x Schuurblok
Populair


Veelgestelde vragen

Hier al eens een blog over gemaakt. Zo kan je precies zien wat je het beste kan gebruiken. Hier heb je de link: https://maisonmansion.com/verschillende-kwasten/

We hebben een nieuwe categorie waarin we kant-en-klaar pakketten aanbieden. Misschien is dat wat voor jou! Dit is de link: https://maisonmansion.com/product-categorie/kant-en-klaar-pakketten/

De juiste soort verf voor jouw project is erg belangrijk. Daarom hebben we hier een blog over geschreven.

https://maisonmansion.com/de-verfsoorten-van-maisonmansion/

Hier hebben we een Blog over werken met onze Superafbijt:

https://maisonmansion.com/de-superafbijt-hoe-werkt-het/ .

Hier hebben we een stap-voor-stap digitaal plan voor je met veel verschillende voorbeelden. Hierin wordt je meegenomen in verschillende projecten en werkwijzes. Ook wordt er uitgelegd welke materialen je nodig zal hebben:

https://maisonmansion.com/shop/superafbijt-stappenplan/ .

Tot slot hebben we een online workshop met uitgebreide video’s. Hierin wordt veel voorgedaan en uitgelegd:

https://maisonmansion.com/shop/online-workshop-superafbijt/ .

Ik hoop dat het helpt!

We krijgen vaker vragen over hoe je het best je trap kan aanpakken, daarom hebben wij al heel veel info voor je klaarstaan. Bijvoorbeeld; We hebben verschillende stappenplannen die relevant kunnen zijn bij het aanpakken van je trap. 1. Traplak En Houten Traptreden –

https://maisonmansion.com/shop/traplak-en-houten-traptreden-download/ .

Superafbijt Stappenplan:

https://maisonmansion.com/shop/superafbijt-stappenplan/

Ook hebben we natuurlijk een blog waarin je rustig het een en ander kan nalezen: 1. Stappenplan MaisonMansion Traplak:

https://maisonmansion.com/stappenplan-maisonmansion-traplak/

Hoe werkt de Superafbijt? –

https://maisonmansion.com/de-superafbijt-hoe-werkt-het/

Mocht je hierna nog vragen hebben hoor ik het graag zodat ik je verder kan helpen, maar ik denk dat je na het lezen van deze pagina’s helemaal bijgepraat bent.

Wat leuk dat u denkt aan de verniswas! Omdat het een populair product is waar regelmatig vragen over komen heb ik hier alles voor u op een rijtje gezet, zodat u de beste keuze kan maken.

Allereerst vindt u hier inspiratie en tal van voorbeelden over enkele verniswassen. Dit zijn voorbeelden van klanten die al eerder met de verniswassen bezig zijn gegaan:

https://maisonmansion.com/kleurinspiratie/

Op de productpagina van de verniswas vind u alle benodigde informatie

(https://maisonmansion.com/shop/sobere-maisonmansion-verniswas/)

Maar hier heb ik ook de belangrijkste punten:

– Deze verniswas kan u creatief gebruiken om diverse looks te geven, op het moment dat je gebruikt maakt van een techniek , zoals vegen, doorschuren of opborstelen, een extra laag Matte lak of Blanco wax aanbrengen.

– 1L = +-16m2

– De verniswas is een afwerklaag met een kleur, dit betekent dat u dit voor simpele projecten als een sidetable, kastje, plantentafeltje niet hoeft af te werken. 1 Laag is voldoende. Wordt uw project veel belast zoals een tafelblad of stoelen? Breng dan een 2e laag verniswas aan, let op dit veranderd dan ook de kleur. Wilt u de kleur houden die is ontstaan door laag 1? Werk dan af met onze Matte lak of onze Blanco wax Tot slot hebben we hier een stap-voor-stap handleiding waar u meegenomen wordt in de werkwijze tijdens verschillende projecten met de verniswassen op verschillende projecten. Die vind u hier:

https://maisonmansion.com/shop/werken-me-de-vernieuwde-maisonmansion-verniswassen/

0