Badkamer items make over

Waar voor de één een badkamer bedoeld is om alleen te wassen en klaar, is het voor een ander een plek om tot rust te komen. Het is dan fijn om je mooie items in jouw sfeer neer te zetten. Wij laten zien hoe je een make over kan doen met onze frosted glass spuitbussen. U kunt op de artikelen klikken om naar de webwinkel te gaan en dan meer info te lezen of eventueel te shoppen.

De woonstijl of mood die je zelf weergeeft met accessoires kan bepalend zijn voor de sfeer.
Zo leuk om met deze geweldige spuitbusjes aan de slag te gaan. Lees hieronder de stappen:

 

 

Als eerst moet je het glaswerk ontvetten met de ontvetter en, hoewel het raar klinkt, even lichtjes opschuren met onze schuurvierkantjes. Die zijn ideaal voor deze make-over. We raden aan om te spuiten in bijvoorbeeld een grote doos die je op zijn kant zet, zodat het nevel niet overal terecht komt. Je kan ook buiten spuiten als het windstil is of met een masker op als je veel items binnen moet doen. Let altijd op de ventilatie tijdens gebruik.

De spuitbussen kosten slechts € 6,95. Het is bij ons een online product, deze vindt u alleen in onze webwinkel en een aantal ervan staan in onze winkel.  We bieden alle 9 kleuren aan uit deze serie.

Een tip als je met glazen potten bezig gaat is handschoenen aan doen. Uiteraard vind je dit ook in onze webwinkel en winkel in Nunspeet. De figuurtjes die je in het glas wenst kan je met stickers, afplakband of plakplastic doen.

De spuitbussen even 2 tot 3 minuten schudden en spuiten op een afstand van ongeveer15 tot 25 cm. Het beste is om je hand in de glazen pot te steken en dan langzaam om te draaien, zodat er een lichte waas over komt. Hoe meer lagen er over heen gaan, hoe intenser de kleur wordt. Wel tussen door goed laten drogen om druipers tegen te gaan. Het afgeplakte deel pas verwijderen als dit goed droog is.

Heel veel plezier en voor shoppen KLIK HIER. Voor vragen mag je altijd onze homepage aanklikken en dan de WhatsApp (bovenste optie in het menu).

0