Betalen en Verzenden

 

 

verzendmethodes maisonmansion

 

Betalen en Verzenden

Verzendmethodes Nederland

Indien u het pakket graag thuis bezorgd wilt hebben, klikt u de optie Packs aan. Packs is de vervoerder die bij ons dagelijks alle pakketten op komt halen en zorgt dat deze binnen 24 uur bij u thuis worden bezorgd. In 80% van de gevallen lukt het binnen 24 uur, dit kunnen wij niet garanderen. Op het moment dat wij uw pakket ingepakt hebben, krijgt u een email op het door u ingevoerde emailadres, daarin wordt vermeld dat wij uw bestelling hebben afgerond. Plus het track & trace nummer, zodat u uw pakket kunt volgen.

Packs thuisbezorgen : € 6.25

 

Wellicht haalt u uw pakket liever op een afhaalpunt aan, om welke reden dan ook. Hierbij maken wij gebruik van UPS, in ons systeem gaat UPS uit van het afhaalpunt wat het dichtste bij uw ingevoerde adres is. Wij kiezen dat niet zelf, wilt u op een ander UPS punt uw bestelling ophalen? Dat kan, maar geeft u dat aan in de bestelnotities. UPS geeft 4 tot 5 werkdagen op voor dat u uw pakket kunt afhalen, check u pakket voordat u tekent voor ontvangst. Op het moment dat wij uw bestelling afronden , krijgt u daar melding van in uw inbox, maar UPS houdt u op de hoogte van het verloop van de zending. Het komt vaker voor dat die email in de SPAMBOX terecht komt. Wij raden u aan uw email dubbel te checken voor u uw bestelling bevestigd, dit in het belang van het traceren van uw pakket.

UPS afhaalpunt : € 4,95 (momenteel niet beschikbaar)

 

MaisonMansion verzendt inmiddels naar 7 landen buiten Nederland , de kosten verschillen per land.

Verzending naar Belgie, gaat via Packs en de kosten zijn € 10,00
Verzending naar Duitsland, gaat via postnl en de kosten zijn € 13.00

Voor andere landen , neemt u contact op via email info@maisonmansion.com voor informatie.

 

Brievenbuspakket

Mocht u een pakket hebben zoals bijvoorbeeld een sjabloon, 1 kwast of een ander item dat door de brievenbus past. Dan verzenden wij dat met Brievenbuspakket via Packs. De stappen zijn zoals bovenstaand vermeld, bij thuisbezorgen.

Packs brievenbuspost : € 3,95

 

 

Betaalmethodes Webshop MaisonMansion

 

Wij hebben er voor gekozen om een zeer uitgebreid pakket aan te bieden in betaalmethodes voor onze webshop. U kunt bij onze betalen met:

Ideal

Paypall

Creditcard Visa

Creditcard Mastercard

KBC / cbc banking

Sofort Banking

Overboeking (let op wij verzenden pas als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, gebruik het referentienummer dat u in beeld krijgt)

Klarna achteraf betalen, betalen binnen 2 weken (let op u boekt geld over naar Klarna niet naar ons)

Belfius direct net

Bankcontact Mister Cash

 

Afhalen

U heeft de mogelijkheid om de producten die u besteld heeft in onze webshop bij ons af te halen, afhalen doen wij ten alle tijden op afspraak. Bij ons zijn avonden en weekenden geen enkel probleem, indien in overleg. Wij hebben ons afhaalpunt in Hierden (gemeente Harderwijk) een paar honderd meter van Sauna complex de Zwaluwhoeve.

Indien u nog niet betaald heeft in onze webshop, kunt u ter plekke contant of met Pin afrekenen.

Twijfelt u over een aankoop , bijvoorbeeld door de kleur of welke stappen te ondernemen? dan bent u (op afspraak) van harte welkom op ons gezellige afhaalpunt, waar u bijna alle producten kunt bekijken. En wij u vrijblijvend van persoonlijk advies kunnen voorzien.
De winkel is altijd Vrijdag van 10:00 t/m 16:00 geopend.

 

 

Loading...