Beurs Eigen Huis 2018

Wij gaan naar de beurs!

Beurs eigen huis, maisonmansion, restyleninhuis

Op 21 t/m 23 september van 10.00 tot 17.00 uur staan wij weer op de beurs Eigen Huis. 

De beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs in haar soort. Als je bouw-, verbouw en verhuisplannen hebt is dit zeker een beurs voor jou! De entreeprijs voor de beurs aan de kassa is € 17,50,-. Je kan de tickets ook alvast online bestellen met € 3,50 korting klik hier. De beurs zal met de najaarseditie 2018 plaatsvinden in hal 12. Kom je met kinderen naar de jaarbeurs? Dan is er op zaterdag en zondag een gratis kinderknutselplein voor kinderen van 3 tot 13 jaar. De kinderen mogen hier 2 uur lang verblijven.

beurs eigen huis, maisonmansion, krijtverf,

Wil jij je droom huis realiseren?

Op de beurs staan meer dan 250 exposanten die jou kunnen helpen. De categorieën  zijn onderverdeeld in keuken/bad, interieur (daar staan wij), tuin en bouw/verbouw. Ook is er een podiumprogramma met veel inspirerende presentaties over o.a. energiebesparing, hoe pak je het bouwen van een huis aan, de aanleg van je tuin, de ideale indeling van je huis en veel tips en adviezen.

beurs eigen huis, maisonmansion, sfeer, restyleninhuis

 

Als je je muur, trap, plafond, keuken, badkamer ect. wilt verven. Dan mag je zeker de kans niet voorbij laten gaan om ons te bezoeken op de beurs. We staan op stand 12BV.DH31 en 12BV.P11 klik hier voor de plattegrond.

Contant geld vergeten? Maakt niet uit, want bij ons aan de stand kan je betalen met pin. Ook kan je in de centrale hal van de jaarbeurs pinnen. Ben je slecht ter been of heb je niet genoeg ruimte in de auto, maar wil je toch graag komen? Geen probleem bij ons kan je aan de stand de producten ook bestellen.

Vrijkaarten

Op onze facebook pagina’s/groepen

gaan we vrijkaarten verloten, dus wees er zeker van dat je ze hebt geliked of er lid van bent.shopify analytics ecommerce tracking