Filmpjes

Facebook filmpjes van MaisonMansion

Veel mensen kennen ons bedrijf en met name mij , Diana, van de filmpjes op Facebook. Ik doe dat met heel veel plezier en de komende tijd gaan we er meer plaatsen.

Ik doe dat live op Facebook, dus ik heb dan ook interactie met iedereen die op dat moment meekijkt. Geen tijd om live mee te kijken? geeft niets, ik laat ze altijd staan en ik krijg melding van elke reactie. Dus ook achteraf kan je gewoon je vragen stellen.

Ik maak per week een selectie van de meest gevraagde linken van filmpjes. Het enige wat je hoeft te doen is doorklikken en ingelogd te staan op je Facebook. Vergeet je niet bij de filmpjes een leuke reactie neer te zetten?

 

Ons eerste filmpje openbaar

We maakte eerst altijd filmpjes alleen voor onze besloten facebook groep @restyleninhuis. Tot ik de vraag kreeg het openbaar te doen. Dit was mijn eerste keer šŸ˜‰ Klik op de foto

 

Leer verven is een optie

leer verven met krijtverf

Er is enorm veel vraag naar en ik maakte er meerdere filmpjes van. Dit is er 1 van. Klik op de foto

 

 

Wij hebben ook een Youtube kanaal, daar upload ik vaak live video’s naar toe. Maar soms maken we ook aparte filmpjes. Zoals het stappenplan voor onze krijtverf. Vergeet niet na het aanklikken van het filmpje even te abonneren op ons kanaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...