Fusion gratis tester actie

 

 

 

Wij hebben besloten ons aan te sluiten bij de Fusion Free Sample actie.
En dit is hoe het werkt:

Fusion Mineral Paint is een verflijn die we sinds een paar maanden voeren, met alle bijproducten, in onze webshop hier en in onze restyle/shop locatie in Hierden. Deze nieuwe verflijn is het antwoord op bijna alle verf/restyle vraagstukken. Wat onmogelijk leek is inmiddels mogelijk, van fineer tot keukens, van trappen tot muren, maar ook leer en uiteraard , hetgeen waar deze voor bedoeld is: Meubels!

De Fusion Mineral paint is te verkrijgen in eenheden van 37 ml wat men ook wel testers noemt en 500 ml.
Fusion rolt momenteel een wereldwijde actie uit voor Free samples om het merk te promoten, een ieder geeft daar een eigen invulling aan in overleg met Fusion.

Het is niet alleen bedoeld ter promotie van het merk, maar ook ter promotie van onze winkel, die we vorige week hebben geopend.

Dit is hoe het werkt, de gratis testers staan klaar in onze winkel in Hierden. Deze gratis actie is dus verbonden aan een bezoek en aan een aankoop buiten Fusion om. Wat bedoelen we daarmee?

Hoe leuk het ook zou zijn om even bij ons langs te “wippen” voor een gratis item 😉 wij geven deze tester uit onze grote schaal alleen aan diegene die een aankoop naar keuze doen in onze winkel. Deze aankoop betreft dan geen Fusion verf. Of je nu Milk Paint, hennepolie of kwastenzeep komt halen, je krijgt er de Fusion tester bij kado. Max 1 per huishouden

We doen deze actie op de volgende data dat onze winkel op is.

  • vrijdag 5 januari van 10 tot 16 uur
  • dinsdag 9 januari van 9 tot 15 uur
  • zaterdag 13 januari van 9 tot 13 uur

Daarna vervalt deze actie, we hopen dan ook van harte jullie te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Maar!!! stel dat je te ver weg woont?

Dan hebben we wel een leuke ” Just Fill Upp ” en dat werkt als volgt.

Via onze webshop bestel je 3 kleurtjes Fusion Tester kleur naar keuze en je ontvangt er 4. Dat is dus 4 halen, 3 betalen! Echter moet je dit wel even vermelden bij de bestel notities alsjeblieft, zo weet ik ook dat je op de hoogte bent van deze actie en ons volgt op onze Sociale media kanalen.

 

Wij hopen door ons aan te sluiten bij deze actie , meer bekendheid te krijgen voor de verf , ons verkooppunt en meer mensen te helpen hun restyle doel te bereiken.

Ons adres is Duinweg 15 in Hierden, wij zitten om de hoek van Sauna Complex de Zwaluwhoeve en 4km van het Dolfinarium af.

 

**PS Fusion mineral paint informatie ?? klik hier **shopify analytics ecommerce tracking


It's only fair to share...Share on Facebook0Pin on Pinterest0Email this to someoneTweet about this on Twitter