Fusion Paint

 

Fusion Paint

Fusion™ is een verf die recent is toegevoegd aan ons assortiment en met groot succes. Maar wat is het precies voor een verf?

INGEBOUWDE BESCHERMLAAG

Fusion Mineral Paint collectie verf is water -en vlekbestendig. Voor normaal gebruik is er dus geen extra beschermlaag nodig. Gebruik bij High traffic area’s zoals een salontafel, toiletdeur of keukens altijd een goed bescherming. Zoals de Fusion Toughcoat, let wel op met donkere kleuren, dit kan bij verkeerd gebruik strepen veroorzaken.

EEN MILIEUBEWUSTE FORMULE

Ook bevat het geen vluchtige stoffen (VOS) , is loodvrij en tevens geschikt voor het verven van o.a. babybedjes, kinderstoelen en andere meubeltjes waar het van belang is dat het goed is en geen kwaad kan voor de gezondheid.

GEMAKKELIJK AAN TE BRENGEN.

Fusion Mineral Paint nivelleert zichzelf en minimaliseert kwaststreken, zodat het ook heel gemakkelijk in gebruik is. Gebruik wel de juiste kwasten voor deze verf , gebruik van goedkope kwasten of kwasten die niet geschikt zijn voor deze verf, geven een ander resultaat. Voor informatie hierover kunt u ons altijd mailen info@maisonmansion.com

BUITENGEWONE DEKKING, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.

Fusion Mineral Paint is een 100% acrylaatverf (het wordt niet geel en bevat geen latex of vinyl). Het heeft een buitengewone hechting, is enorm sterk en daardoor ook heel duurzaam.

Droogtijd.

De droogtijd van Fusion™ is ongeveer 2 uur. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard! De uitharding van Fusion™ duurt ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard.

Kleurenkaart Fusion™

Wij hebben de kleurenkaart van de gehele collectie met meer dan 50 kleuren,online op onze blogsite staan. Hierin kunt u uw favoriete kleur aanklikken en zal het scherm in de kleur openen. Zodat u bijvoorbeeld uw telefoon of tablet bij de kast of muur kunt houden , die u wilt verven.

KLIK HIER

 shopify analytics ecommerce tracking


Loading...