Hittebestendige verf hoe werkt dat?

Met de hittebestendige verf is het allereerst belangrijk te weten dat er een verschil zit tussen een aantal oppervlakten. Een radiator krijgt een heel ander soort warmte dan, bijvoorbeeld een vuurpot of openhaard. Dat betekent dan ook dat er voor verschillende oppervlakten, verschillende verf soorten nodig zijn.

Radiator verven hoe doe je dat?

We hebben in onze Montana Gold matte serie een paar honderd kleuren in de matte versie. Deze spuitbussen kunnen een warmte aan van ongeveer 90 graden. Een prima Hittebestendige verf product voor o.a. een radiator. Een groot voordeel aan dit product is de kleurvrijheid die je hebt. Er zijn een paar honderd kleuren, dus jouw kleur zit er vast bij KLIK HIER. Ik zelf deed ooit een radiator live op Facebook, het is een wat ouder filmpje, maar wellicht heb je er wat aan. Lees onder het filmpje verder…..

 

Hittebestendige verf boven de 100 graden

Het is goed te weten dat veel projecten enorm heet kunnen worden en daar dan ook een speciale verf voor nodig is. Let hierbij ook op de afplaktape. We hebben een categorie ‘Afplaktape’, daarin zit ook tape voor boven de 100 graden KLIK HIER. Dit zijn i.v.m. lijm en brandgevaar allemaal factoren om rekening mee te houden. We hebben de Hittebestendige verf in spuitbussen en blikjes vorm, ieder heeft vaak een eigen voorkeur. Bij de spuitbussen moet je dunne lagen aanbrengen en tussentijds goed laten drogen. De producten vind je in de categorie ‘Hittebestendige verf’ KLIK HIER en zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld een uitlaat of onderdelen van scooters. Het is dus niet alleen voor vuurpotten geschikt.

Lees goed de product informatie in onze webwinkel bij het product. Vaak moet je even iets verder naar beneden scrollen voor alle details.

Volg ons ook op onze Facebookpagina @Maisonmansionrestylen. Vergeet ons geen like te geven!

Veel succes!

0