Asterix

Een koele tint antraciet

Hoe omschrijven wij de Asterix?

De kleur Asterix grijs is een prachtige, lichte variant van de populaire antracietgrijze kleur.

Deze grijstint is een perfecte keuze voor mensen die de standaard antracietgrijze kleur net iets te donker vinden. Wat de Asterix grijstint uniek maakt, is dat het geen blauwe gloed heeft zoals veel andere grijstinten. Dit komt omdat de kleur een natuurlijke menging is zonder warme pigmenten. Deze kleur is daarom ideaal voor mensen die een neutrale en rustige sfeer in hun interieur willen creëren.

Het geeft een elegant en verfijnd gevoel aan een kamer, en is perfect voor een moderne of sobere inrichting. De kleur Asterix grijs is ook gemakkelijk te combineren met andere kleuren, waardoor het een veelzijdige kleur is die in veel verschillende interieurs past.

Combinaties die we vaak zien

De Asterix is niet moeilijk te combineren. Toch zien we één combinaties net wat vaker terugkomen dan andere combinaties. Dat is een combinatie Asterix-Izora


Asterix voor de buitenboel

Door de onopvallende tint zien we dat de Asterix uitstekend geschikt is om jouw ‘saaie’ buitenmuur te verven. Dit doe je eenvoudig met onze buitenverf in de kleur Asterix.

Verf je stoelen of banken!

Jazeker, dat kan! Hier heb je wat voorbeelden van klanten die je zijn voorgegaan. Hoe je dit doet vind je onderaan deze pagina

Kasten verven met de Asterix!

Kasten verven met de Asterix is erg populair. Scroll door de foto’s om alles te zien van klanten die al eerder aan de slag zijn gegaan met de Asterix.

Van-alles-en-nog-wat

Ontdek nieuwe ideeën voor jouw projecten in onze collectie van voorbeelden

Verfsoort voor stoel of bank? Wij helpen met de juiste keuze.

Stof verven met krijtverf van MaisonMansion

Voordat je aan de slag gaat met de Asterix is dit handig!

Welke kwast voor welke verf?

De Asterix hebben we in de

♦ Muurverf ♦ 

♦ Krijtverf ♦ 

♦ gevelverf ♦ 

♦ Tegelverf ♦ 

♦ Deur & Kozijnverf ♦ 

♦ Keukenverf ♦

♦ Buitenverf ♦

♦ Traplak ♦ 

♦ Multiprimer ♦ 

♦ All in 1♦   

0