van harte welkom

Hieronder hebben wij op alfabetische volgorde inspiratie staan van de tal van projecten die klanten al eerder met onze producten hebben gemaakt. Deze pagina wordt continue bijgewerkt en verder uitgewerkt.


Mengkleuren

Laat je hier inspireren door verschillende voorbeelden van mengkleuren van onder anderen Farrow & Ball en Sherwin Williams. We blijven deze pagina continue bijwerken om jou te voorzien van de mooiste inspiratie!


Asterix

Asterix is een koele tint antraciet als je het aan je kwast overlaat om op je muur daarmee verhaal te doen. Donkergrijs dat niet van kleur veranderd als je er een warme tint bij plaatst. Je kan denken aan een stoere Asterix-grijze muur, goed samengaand met een warme, bruine vloer. Dit is perfect te doen. Hierbij is Asterix een ware toevoeging aan het kleurenpalet.


Aurora

Aurora” de naam dat aan de godin van de Dageraad wordt gewijd, ook het Noorderlicht mag zich als Aurora befamen.

Het is een bijzondere kleur in onze collectie. Naast de grijs tinten komt het ook over als blauw-groen, wel is het een groene tint. Wel eens benoemd tot zeegroen. Geschikt in elke woonstijl.


Circe

In de leemachtige tinten is de zachte Circe een milde bruin tint. Het is geen taupe, hoewel men dit soort kleuren vaak daaronder brengt. Echter is taupe een meekleurende tint en dat is onze Circe niet. Als combinatie is het heel mooi met de Aurora.


Creator: Elite

een hoogwaardige watergedragen verf die speciaal is ontworpen voor gebruik binnenshuis en het creëren van een prachtig betonlook effect mogelijk maakt. Deze veelzijdige verf kan worden toegepast op een breed scala aan oppervlakken, waardoor u trendy woonomgevingen kunt realiseren met unieke kleuren en tinten. Een opmerkelijk kenmerk van Elite is de aanwezigheid van kostbare gesmede metaaldeeltjes in de verf, waardoor het gouden, zilveren en geoxideerde effecten kan versterken.


Creator: Rustiqo

Creeër de mooise roesteffecten in verschillende tinten met de Creator Rustiqo. Klik hier om meer over dit geweldig roestproduct te ontdekken! 


Creator: Stonecoat

een hoogwaardig product dat is ontworpen om prachtige betonlook effecten met een zijdezachte afwerking te creëren. Het product wordt geleverd in diverse kleurenopties, waardoor je de gewenste sfeer in je interieur kunt realiseren. Of je nu een industriële betonlook of een elegante marmeren betonuitstraling zoekt, StoneCoat kan een opvallend resultaat bieden.


Diva

Groen met wat grijs erin, dat is de kleur Diva. Afgeleid uit het Ketische wat staat voor goddelijke verhevenheid. Ook deze gave kleur hebben we aan onze groene tinten toegevoegd.


Dragon

In onze MaisonManson lijn is Dragon een donkere grijs tint. Het voegt zich toe tot de overige twee donkere grijze tinten zoals de Morticia en de Ozul, die net niet zwart zijn. Doordat er een veelvuldige vraag was om het nog donkerder te brengen, hebben we dat middels Dragon gedaan. Het is in al onze verflijnen aanwezig.


Ewan

In onze MaisonManson lijn is Dragon een donkere grijs tint. Het voegt zich toe tot de overige twee donkere grijze tinten zoals de Morticia en de Ozul, die net niet zwart zijn. Doordat er een veelvuldige vraag was om het nog donkerder te brengen, hebben we dat middels Dragon gedaan. Het is in al onze verflijnen aanwezig.


Goth

Groen met wat grijs erin, dat is de kleur Diva. Afgeleid uit het Ketische wat staat voor goddelijke verhevenheid. Ook deze gave kleur hebben we aan onze groene tinten toegevoegd.


Hogan

Uit de Eath tone serie is dit de kleur Hogan , zoals alle namen van onze lijn is ook deze naam uit het Keltische en betekent veilige plaats, wat je huis natuurlijk moet zijn.


Izora

Heerlijke zachte betonkleur grijs met de mooie naam Izora. Izora is een koele grijs en past bij elke andere kleur uit ons kleurpallet. Zeer goed dekkend en mooi te combineren met de Jinx.


Jezebel

Gewoon spierwit! 


Jinx

Betongrijs. Super stoer en makkelijk in te passen!


Kendal

Een heerlijk frisse nieuwe kleur Kendal, uiteraard weer een bijzondere naam met een Keltische achtergrond, zoals al onze namen. Deze blauw met een groene inslag , we hebben deze kleur gemaakt omdat we zoveel vragen kregen via Pinterest. Wij hebben daar gemiddeld een half miljoen views per maand en Duck egg tinten worden het meest bekeken. We hebben veel gehad aan de tips uit deze nieuwe community.


Luss

Luss is afgekort van Luxovius een Keltische god, ook bekend onder de naam Lussoius: “hij is van de warmte”. Deze warme oranje gele kleur geeft een heerlijk gevoel , rust, straalt warmte uit en is verrassend in elke ruimte anders. Hou er rekening mee dat als je een kleur als deze gebruikt, je soms een tweede laag moet aanbrengen om tot een volle kleur ervaring te komen.


Magna

Magna is een donkere blauw die een grijze ondertoon heeft. Vaak hebben blauwtinten een zwarte en soms wat paarse ‘gloed’. Deze zeer goed dekkende ‘Magna’ kan bij elke woonstijl en is prachtig te combineren met alle houtsoorten.


Merlin

Merlin stoer groen. Deze geweldige groentint geeft een verkeerd signaal af als je er mee aan de slag gaat. Hij lijkt in de natte vorm heel helder en enorm groen, maar droogt bijzonder mooi , sober en stoer op. Voor mensen die van deze stoere en industriele stijl houden, maar niet zonder kleur in huis willen. Dit is een absolute aanrader en een toevoeging aan onze groentinten.


Moon

De Moon is een stoere kleur groen met een sterk grijze invloed. Uiteraard past deze kleur ook in andere woonstijlen. Deze kleur zal geweldig staan met andere kleuren uit de MaisonMansion kleurenlijn.


Morticia

De Morticia is een kleur waar je net als bepaalde andere kleurseries zoals Taupe, een flinke discussie van kan krijgen. En dat maakt deze kleur op zich al interessant. Wij hebben deze kleur echt in een lab samen laten stellen. Dit omdat we weten wat onze klanten wensen. Maar we toch ook “eigen “willen blijven. Heel officieel is het een grijs-groen, wat het geen warme tint maakt. Maar sommige gaan deze op zeker bestempelen als een oud Zwart. De kleur heeft zijn eigen spel. En is zeer zeker de moeite waard! Kortom een kleur om in je ‘collectie’ te hebben.


Nolan

Nolan is een kleur die speciaal is gemaakt, ter ere van de geboorte van onze kleinzoon. De kleur is gebaseerd op zijn geboortedatum, gewicht en tijd, daardoor ontstond deze bijzondere kleur.


Ogma

De Ogma is een wit-tint. Door ons zelf gemixed, door goed te luisteren naar wat klanten willen. Men zocht een koele wit tint die net niet wit was, deze off-white heeft een grijzige oogopslag. Maar niet genoeg om een grijstint te zijn.


Orin

Onze ‘Orin’ is een elegante witte tint die in zowel het koele als het warme pallet bekomt tot een fijne combinatie. Met de Ozul kan het bijzonder tot een mooie combinatie komen.


Ozul

De Ozul is een warme grijstint met een bruine ondertoon. Het is eindeloos te combineren met groentinten en heel bijzonder om door te schuren. Een aanrader in elke woonstijl.


Sirona

Zacht oud groen, in elke woonstijl toe te passen. Groen is eigenlijk altijd goed! De Sirona heeft een rustige, trendy look.


Tribal Taupe

Tribal Taupe is een zachte woonkleur in de taupe tint.Mooi zacht maar tevens toe te passen in elke woonsfeer.
Van landelijk tot stoer. Super te combineren met onze Circe en Orin.


Venetia

De mooie kleur Venetia , net als onze andere namen is ook deze uit dezelfde achtergrond en betekent Heilig. Het is een middentoon taupe die eerder naar de lichte dan de donkere kleuren neigt. Let op, taupe oftewel bruin tinten bezitten geel en rood in verschillende eenheden, dit kan met verlichting of kleuren die er naast komen, elke keer anders uitvallen.


Verniswas: Stoer

Bekijk en lees hier alles over de Stoere Verniswas!


Verniswas: Industrieel

Bekijk en lees hier alles over de Industriële Verniswas!


Verniswas: Landelijk

De Landelijke Verniswas MaisonMansion is een driftwood kleur met een zacht grijze tint verniswas. Let op, hier zitten grijze pigmenten in die dominant naar voren kunnen komen op sommige houtsoorten. Dit is makkelijk op te lossen door zacht op te schuren of te borstelen.


Verniswas: Antiek

De Landelijke Verniswas MaisonMansion is een driftwood kleur met een zacht grijze tint verniswas. Let op, hier zitten grijze pigmenten in die dominant naar voren kunnen komen op sommige houtsoorten. Dit is makkelijk op te lossen door zacht op te schuren of te borstelen.

Verf je kasten!

Kasten zijn een blikvanger en vaak ook een smaakbepaler in jouw interieur. Daarom vullen we deze galerij constant aan met nieuwe kasten.

Voordat je aan de slag gaat met de Aurora is dit handig!

Hier komt nog meer!

We zijn druk bezig om hier nog meer inspiratie neer te zetten.

Weten welke verfsoort jij moet gebruiken voor het verven van jouw stoelen of banken?

Van alles en nog

Ook hier komt nog van alles moois te staan!

0