Houtlak die krasvast is kopen

Krasvaste Houtlak kan je tegenwoordig bij Maisonmansion kopen. Inmiddels staat de matte versie online. Maar wat is eigenlijk deze lak? Het is voor iedereen die ons bedrijf al langer volgt, kent en er ook koopt, een lijn die in geen enkel opzicht lijkt op iets wat wij al verkochten. Dat is belangrijk te weten.

Wat betekent PU ?

Het geeft aan dat er een toevoeging aan producten is toegevoegd dat zorgt dat dit krasbestendig, slagvast en (denk aan PU in autolakken en steenslag) verminderde waterdoordringbaarheid is. Het geeft een product ook een uitstekende vloeiing. Dit noemen wij ook wel selfleveling in het restylen. Het Houtlak geeft dus geen strepen.

Houtlak voor binnen

Deze Houtlak is zeer geschikt voor binnen projecten. Denk hierbij aan houten tafels, keukens, stoelen en ook de trap. Het heeft een heel andere structuur, is wat dikker (men kan ook van iets stroperig spreken) en is op basis van Urethaan Alkydhars. Ventileren is wel aan te raden, het heeft een beetje een luchtje, maar het vervliegt ook weer heel snel. De beschrijving van het product wordt zeer uitgebreid in beeld gebracht bij de product informatie. Vergeet niet naar beneden te scrollen bij de producten.

Houtlak voor buiten

Deze Houtlak is uitermate geschikt voor buiten. Denk hierbij aan houten trappen, een buitenkeuken of tafel. Het laat weinig tot geen water door indien goed gebruikt. Het geeft de Houtlook nog weer, maar de toplaag is smooth. Op heel ruw materiaal raden wij aan het wel op te schuren, zodat de losse vezeltjes weg zijn. Het legt zich namelijk over het project heen, dus ook over de vezeltjes. Ze worden extra benadrukt als ze niet weg geschuurd zijn. Dat is het laatste wat je wenst.

Wanneer kies je voor de Houtlak

Je kiest voor de Houtlak als je een keihard product zoekt, dus kraswerend, stootvast, watervast, geen moeilijke technieken en no nonsens gedoe. Als je een schoon/kaal oppervlakte hebt dan kan de Houtlak erop (zie product omschrijving i.v.m. goed laten drogen) en je project is af. We hebben diverse kleuren. Echter is het een transparante massa met kleur. Dit zorgt ervoor dat dit op elke houtsoort anders over kan komen. Dat komt omdat je de houtsoort erdoor heen ziet. De Witte en de Lichtgrijze hebben wat meer kleurpigmenten. Aan te raden is om bij deze kleuren eerst de Blanco versie aan te brengen, maar dat is en blijft een advies. Kwasten moet je reinigen met Terpentine, die is te vinden in onze webwinkel KLIK HIER.

Houd de kwast van de Houtlak apart van de andere verflijnen uit onze webwinkel.

Ga naar de categorie Houtlak PU mat en kies je kleur KLIK HIER.

Volg ons ook op onze Facebookpagina @Maisonmansionrestylen. Vergeet ons geen like te geven!

 

Loading...
0