Krijtverf

Krijtverf Creta et Aqua

Krijtverf Creta et Aqua ™  is uniek in zijn soort, doordat er een  natuurlijke lijmcomponent aan de verf is toegevoegd. Deze verf hecht zeer goed, na het voorbehandelen van je project. Creta et Aqua™ is verven zonder schuren. Je ontvet je project met onze St.Marc korrels en schuurt het voorzichtig op met onze schuurblokjes. Dat zijn de stappen die je neemt om te starten met dit geweldige merk krijtverf.

Heb je moeilijke vraagstukken, zoals een trap of een keuken? geef ons dan een email en wij adviseren je graag over de stappen die je dan moet doorlopen , voor een mooi en duurzaam resultaat.

Droogtijd.

Deze verf droogt al na 10 minuten en na een uur is deze al zo droog, dat je dit al kunt gaan gebruiken voor bijvoorbeeld verftechnieken als doorschuren. Let wel op, dit kan verschillen que project en omgeving. Een verf droogt anders in een schuur, dan bijvoorbeeld een huiskamer met de kachel aan.

Wij van MaisonMansion hebben al honderden klanten geadviseerd over deze verf, samen gewerkt op workshops of creatieve dagen of mensen online begeleid met deze verf. We hebben dan ook een schat aan ervaring en informatie om te delen.

Wij hebben bij MaisonMansion 18 kleuren in het basis pakket , dat houdt in dat deze kleuren allemaal te verkrijgen zijn in 250 ml voor € 8,50 en 1 liter voor € 23,50