MaisonMansion krijtverf

Over krijtverf zijn zoveel verhalen te lezen en ook heel veel (soms logische) misverstanden te lezen. Allereerst zijn krijtverf (klik hier) en schoolbordverf (klik hier) geen familie van elkaar. De enige overeenkomst is misschien het woord krijt uit krijtverf en het krijtje dat je gebruikt voor het schoolbord gedeelte. Daar houdt elke vergelijking op.

Antraciet grijze krijtverf Asterix van maisonmansion is razenpopulair

Er zijn zoveel mensen die een matte verf verwarren voor een krijtverf. Door de samenstelling is een krijtverf een open verf met veel droge stoffen, waaronder ook krijt. Dat geeft een matte , poederachtige look. Authentiek te noemen met een eigen karakter. Een krijtverf en een matte verf (zoals bijvoorbeeld onze All in 1) hebben naast de matte uitstraling, niets overeen. Helaas zijn er ook merken op de markt die een minimum aan krijt in hun verf hebben, niet genoeg om de karaktertrekken van de verf te hebben, net genoeg om de naam te mogen dragen. Zonde want het verward mensen.

Tribal taupe krijtverf van MaisonmansionKrijtverf en wax moet altijd samen, zeker NIET waar! er zijn merken die dit als een upsale verhaal al jaren heel erg goed doen , maar bij MaisonMansion krijtverf is dit GEEN must. De samenstelling is zo gemaakt dat je gerust alle projecten kan doen via het daarvoor bestemde stappenplan KLIK HIER In onze winkel in Nunspeet vind je allemaal krijtverf projecten en niet 1 is er afgewerkt. Uiteraard is dit wel anders als het gaat om een project dat veel gebruikt wordt, dat noemen we High traffic, zoals een salontafel of eetkamerstoelen. Ga naar de categorie krijtverf, klik je kleur aan en lees daar de tips en aanbevelingen.

Krijtverf van Maisonmansion is een eigen recept en staat los van alle andere merken en eigen verflijnen. Voor iedereen die net als ik van #hatseflats houdt is dit de verf om voor te gaan.

Wil jij hier ook mee aan de slag? kom dan gezellig langs in onze mooie grote winkel in Nunspeet aan de Eperweg nummer 4. Te ver? wij hebben hier de uitgebreide webwinkel, waar je makkelijk alle 21 eigen kleuren kan vinden, of je eigen wens in het vakje kan plaatsen van de Eigen mix kleur.

Voor MaisonMansion krijtverf zou ik zelf de Patent rode ronde kwast aanbevelen. Die vind je bij de kwasten in diverse maten.

Veel plezier en kijk gerust eens op Youtube voor de vele video’s die ik maakte met onze te gekke krijtverf.

Groet Diana

Trotse eigenaresse Maisonmansion

 

Loading...
0