MaisonMansion verflijnen

MaisonMansion merk

Wij van MaisonMansion hebben naast een grote restyle winkel, ook ons eigen merk. Onder dat label hebben wij diverse verflijnen en bij producten uitgebracht. Dit zijn de verflijnen:

 

Ieder met een eigen look en kenmerken.

MaisonMansion Krijtverf is de start geweest van het label en tevens ook het uithangbord van ons bedrijf. Hier vind u de kenmerken van de verf KLIK HIER . De Krijtverf is voor binnen en heeft een poederachtige authentieke uitstraling.

MaisonMansion Muurverf Neptunus is een muurverf die unieke eigenschappen heeft. De muurverf kan in moeilijke ruimtes, zoals de badkamer en keuken. De Neptunus is schimmelwerend en zeer goed schrobbaar, ook met wat minder milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen. Je moet hem in 2 lagen goed aanbrengen. De kenmerken en het rendement vindt u in de product informatie, KLIK HIER voor de 1 liter KLIK HIER voor de 2,5 liter. Deze verf is er in onze 15 MaisonMansion kleuren en tevens te mixen in ons systeem in bijna 70.000 kleuren naar eigen keuze. Belangrijk te weten is dat deze verf voor minerale ondergronden is, zoals baksteen, gipsplaat, stucewand of glasweefsel behang. Op Vliesbehang kunt u testen met de Muurverf testers KLIK HIER, dat is per behang verschillend. De Neptunus kan ook buiten en is zijdemat.

MaisonMansion Muurverf Metallic is een hippe muurverf die voor veel doeleinde gebruikt kan worden. De muurverf is echt voor op een muur of over de Muurverf Neptunus als effect muur. De verf is er in eigentijdse kleuren en staan los van het vaste kleuren palette. De Metallic muurverf heeft een zeer mooie look die bepaald wordt door lichtval. De verf is bedoeld voor binnen. KLIK HIER voor meer product informatie.

MaisonMansion Tegelverf  was een lijn die we perse wilde lanceren. Een verf die tot de verbeelding spreekt, want dat ene lelijke muurtje in de wc kan ineens in de woonstijl naar wens geverfd worden. Het is een heel makkelijke verf die iedereen kan gebruiken. Het is voor binnen, maar kan zeker in sommige gevallen ook naar buiten. De MaisonMansion Tegelverf heeft een soft matte uitstraling. KLIK HIER voor meer product informatie.

MaisonMansion All in 1 verf is de nieuwste lijn in deze prachtige collectie. All in 1 betekent dat de toplaag ingebouwd zit in de verf. Dat scheelt in veel gevallen toch een stap. Alle stappen in gebruik werken precies hetzelfde als de Krijtverf, de voorbereiding met name. De look is mat en het is ook huidvetresistant. Zeer uitgebreide mogelijkheden en kan ook naar buiten. De verf is er in onze 15 MaisonMansion kleuren en kan gemixed worden in ons systeem in meer dan 70.000 andere kleuren. KLIK HIER voor meer product informatie.

We hopen dat we met dit blog de uitleg goed op een rij hebben gezet. Voor vragen over bovenstaand kunt u het blauwe chatballetje in de webshop aanklikken.

 

 

Veel restyle plezier,

Het MaisonMansion team

Loading...