Eigen kleur mengen

Hier vind je meer!

Eigen kleur verf mengen

Welkom op deze kleurrijke pagina! We zijn blij dat je de tijd hebt genomen om hier te komen. Als je op zoek bent naar de perfecte kleur voor je volgende verfproject, dan ben je op de juiste plek.

Misschien ben je hier gekomen vanwege een post die we hebben geplaatst op social media en wil je graag meer informatie over hoe je deze kleur kunt bestellen. Geen zorgen, we leggen het graag voor je uit.

Op deze pagina hebben we alle kleuren die we aanbieden voor je op een rijtje gezet. Deze kleuren zijn allemaal aanwezig in ons mengsysteem en we hebben inspirerende foto’s toegevoegd om je te helpen een idee te krijgen van hoe de kleur eruit kan zien in verschillende situaties.

Als je een kleur hebt gevonden die je leuk vindt, klik dan op de foto om naar de productpagina te gaan. Vanaf daar kun je het type verf selecteren dat je nodig hebt, zoals muurverf of traplak, en vervolgens de naam van de kleur invoeren in het vakje. Je kunt dan je bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat de verf zo snel mogelijk bij je wordt geleverd.

We hopen dat je onze kleuren mooi vindt en dat we je kunnen helpen bij je volgende verfproject. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen!

Hier wat recente voorbeelden. Met een klik op de knop bestel je deze kleur in de verfsoort die jij wilt!


Green smoke van F&B


Hardwick white farrow and ball


Wimborne white Farrow and Ball

Studio blue green van Sherwin Williams


Urban bronze van Sherwin Williams


Evergreen Fog van Sherwin Williams


Dried Thyme van Sherwin Williams

Voordat je aan de slag gaat met de Nolan kan dit handig zijn!

Alle verfsoorten van maisonmansion

Laat nu je verf mengen in de

♦ Muurverf ♦ 

♦ Krijtverf ♦ 

♦ gevelverf ♦ 

♦ Tegelverf ♦ 

♦ Deur & Kozijnverf ♦ 

♦ Keukenverf ♦

♦ Buitenverf ♦

♦ Traplak ♦ 

♦ Multiprimer ♦ 

♦ All in 1♦   

0