Milkpaint

 

Miss Mustard Seed’s Milkpaint

Milkpaint is een poeder die je mixed met water 1 op 1, zo simpel is het. De natuurlijk opbouw van dit product met de heldere kleurpigmenten. Kan ook voor artistieke doeleinde gebruikt worden.

Met deze verf zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos, van een heel strakke look in de keuken, naar een chippie look voor een oude kast. Deze verf is voor binnen en buiten en heeft zijn eigen afwerkings producten. Deze producten worden ook onder het merk Miss Mustard Seed door ons aangeboden , hier in de webshop.

Ook voor Milk paint geldt , verven zonder schuren, op onze blogsite hebben we ruim aandacht voor het merk, de mogelijkheden en de werkwijzes. Tevens hebben we veel filmpjes op ons Youtube kanaal , tot aan miniworkshops aan toe. Wij hebben al heel veel workshops , creatieve middagen en koffieochtenden georganiseerd met deze geweldige verf en haar mogelijkheden.

De Milk paint kan aangemaakt worden per project, de verf komt in hersluitbare zakken en zo makkelijk goed en vochtvrij te houden. Aangemaakte verf kan met uitzondering 24 uur bewaard en daarna gebruikt worden. Onze eigen ervaring is daar niet positief mee, eenmaal gewerkt met Milk paint , leert men al snel de juiste hoeveelheden af te meten.

Let altijd goed op, als je het niet wilt laten chippen, altijd! de bondingagent /  hechtmiddel toevoegen, secuur afmeten, goed mixen, niet kloppen (dan krijg je schuim) en altijd even laten staan om de pigmenten op te laten nemen in het water. Dit om schuimbubbels en korrels in je verfwerk te voorkomen.

Heb je vragen, mail ons gerust naar info@maisonmansion.com