Muurverf voor elke ruimte

Muurverf van MaisonMansion

 

Iedereen heeft in huis wel een muur, waarvan je zegt, die mag een andere kleur, of die moet ik nodig eens opfrissen of je hebt een nieuwbouw project, waar je nog helemaal moet starten.

MaisonMansion heeft een muurverflijn die we Neptunus genoemd hebben. We bieden deze verf in 2 eenheden aan , plus testers.

 

 

Muurverf van MaisonMansion

 

Maar waar moet je nu op letten en waarom is dit zo een goede verf?

Muurverf komt er in vele kwaliteit en prijs klasses, wij hebben besloten 1 lijn te voeren voor muren en dan gewoon gelijk een goede te nemen. Top voor op een muur in je huiskamer, maar ook een topproduct voor

de badkamer , toilet en wellicht zelfs keuken. Dit rijtje wat ik net noemde worden vaak bestempeld als lastige ruimtes, je hebt te maken met wisselende temperaturen, vocht , schimmel en vet.

De muurverf moet dus een flink aantal eigenschappen hebben, om alles aan te kunnen, laten wij nu met deze Muurverflijn hier aan kunnen voldoen!

 

Stoer toilet muur verf

 

Schimmelbestendig is een must, want of je nu een veel gebruikte badkamer hebt, of wellicht weinig mogelijkheden voor een goede ventilatie, schimmel is wel het laatste wat je wenst. En in een badkamer met name , moet het ook waterdoorlatend zijn, je muurverf moet er minimaal door belast worden. Daarom raden we deze Muurverf Neptunus lijn ook aan, op je plafond in diezelfde badkamer. Let wel op, het is niet geschikt voor op hout of plastic.

Kom je op ruimtes zoals het toilet of keuken, dan heb je ook te maken met wat scherpere reinigings artikelen, een muurverf moet wel aan die eisen voldoen. Wij raden dan ook echt aan, om in lastige ruimtes, deze verf 2 lagen te geven. Zodat je de volle bescherming hebt, deze verf behoeft uithard tijd van 28 dagen ong., dus niet direct met schoonmaakmiddelen aan de slag, laat het even tot zijn volle bescherming komen.

 

Wij hebben deze verf in tester formaat in onze 15 eigen kleuren, zodat je kan zien of het mooi staat in je huis, hoe het ruikt, smeert en werkt.

Heb je onze verf getest? dan kan je die bestellen in de 1 liter blikken of 2.5 liter emmers.

In andere kleuren zoals van de RAL waaier en nog 70.000 andere kleuren, hebben we de 1 liter blikken en 2.5 liter. Deze kleuren kunnen niet in tester formaat besteld worden. We vullen de testers namelijk met de hand. Onze Muurverf is ongeopend 1 jaar goed te houden. Twijfel je of je muur niet teveel zal zuigen? je kan altijd de Multiprimer eerst op de muur doen. Ook deze kan je al in de kleur naar keuze bestellen.

 

 

Belangrijk om te onthouden is, als je het wilt kunnen reinigen en echt goed schrobben, dan 2 lagen, wil je het gewoon dekkend maken en gebruiken voor bijvoorbeeld je huiskamer, is 1 laag ook goed. Heel soms met heldere kleuren als roze , rood of geeltinten, moet je sowieso 2 lagen. Dit heeft te maken met kleurpigmenten in verf op zich.

 

stoer landelijk toilet muurverf

 

Ik zelf vind het heerlijke verf en dat zeg ik niet omdat ik het verkoop of aan de roots heb gestaan van, maar puur omdat dit super smooth is, snel resultaat geeft en ik hou van de keuze vrijheid in kleur.

Per liter moet je rekenen op 6 – 8 m2, het ligt enorm aan je ondergrond, zorg dat je muur goed schoon is, desnoods gebruik je eerst de MaisonMansion ontvetter. 

 

De verf heeft een softmatte uitstraling, is reukvrij en zeer prettig in gebruik, rollen of kwasten het maakt niets uit.

Deze muurverf is een absolute aanrader voor iedereen die 1 of misschien wel meerdere muren of kamers wil voorzien van een nieuwe frisse laag verf. Minder milieubelastend en gelijk in elke gewenste kleur.

 

 

 

 

 

 

Wil je inspiratie? leden van onze Facebookgroep @restyleninhuis posten zeer regelmatig , mooie, gave en hippe projecten. Laat je inspireren en motiveren.

 

Groetjes

Diana

Owner and Founder of MaisonMansion Paint

 

 

 

 

 

0