Retailers

In het scherm hieronder van Google maps, kunt u klikken op pinnetjes bij u in de buurt. Zo een groen pijltje is bedoeld om op te klikken. Hier vind u de retailers die MaisonMansion als merk op de plank hebben staan.

De winkeltjes en winkels die u hier onder ziet, zijn op zich staande bedrijven, zij staan los van onze webwinkel en winkel. Zij hebben een eigen visie en doel in bedrijfsvoering. De 1 heeft een Brocante winkeltje, waar de ander workshops geeft en de verkoop vanuit die ruimte doet. Zij hebben allemaal een bezoeklocatie waar u de producten direct mee kan nemen. Zij voeren alleen de Maisonmansion merk lijn, het witte blik met de zwarte medaillon. Ieder verkooppunt heeft in elk geval de hele krijtverflijn. Zij beslissen zelf of zij de waxen voeren of de metallics muurverf bijvoorbeeld.

Bij die winkels of ateliers is het dan ook zo ,dat u bij het bezoek uw producten mee kan nemen. Wilt u zeker weten of u bij 1 van deze winkels, het product vind wat u zoekt? of wilt u dat laten bestellen , zoals een gemixte kleur, waarin deze leuke gastvrouwen u zeker mee kunnen helpen, belt u die locatie dan eerst. Als u de pin aanklikt, komen alle gegevens naar voren incl. het telefoonnummer. Een flink aantal kan ook uw meubelstuk in opdracht voor u verven.

Inloggen voor Retailers.

Klik op de knop “naar de website”om naar de Retailers website te gaan.
Gebruik daar het naar u toegezonden gebruikersnaam en Password om in te loggen.

Loading...
0