MaisonMansion showroom

Wij hebben een gezellige showroom in Nunspeet, midden in het centrum waar je vrij omheen kan parkeren. Het is belangrijk te weten dat wij voornamelijk online werken en dat onze showroom echt een service punt is. Als je ons al langer volgt of net nieuw bent, er komt misschien een moment dat je kleuren in het echt wilt zien. Dan ben je van harte welkom in onze showroom, neem gerust foto’s mee van je project, een laatje van je kast of bouwtekeningen met afmetingen. Wij kijken graag met je mee. Wij hebben niet alles op voorraad in de showroom, maar bestellen het graag voor u.

Achter ons pand is tevens een grote fietsen stalling. Wij hebben onlangs in het nieuws gestaan: Klik hier

Afhalen bij MaisonMansion

Afhalen kan bij ons na het plaatsen van een online order op maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur. U plaatst de online bestelling, kiest bij verzenden voor afhalen en vul het contactformulier in op de contact pagina wanneer u het op wilt komen halen. Vergeet niet een telefoonnummer te vermelden, zodat we contact op kunnen nemen over het tijdstip.

Adres MaisonMansion Fysieke showroom

Stationslaan 13 a

Nunspeet

Openingstijden MaisonMansion fysieke showroom

In de week van 3 oktober t/m 9 oktober zijn we alleen op de vrijdag 10.00 uur t/m 15.00 uur geopend.

Dinsdag 10-15 uur

Woensdag 10-15 uur

Vrijdag 10-15 uur

Wij zijn alleen de 1e en de 3e zaterdag van een maand open van 10 tot 14 uur.

Dank

Namens mijn team

Diana

Let op! onze webwinkel en showroom zijn verschillend. Zo hebben we artikelen in de webwinkel staan die we in ons pand niet hebben en hebben we in de showroom artikelen staan die online niet te vinden zijn. Het kan dus zijn dat we dit moeten bestellen, ga je een eind rijden en wil je zeker zijn? neem dan eerst contact op.

Tot ziens!

0