Sirona oud groene krijtverf van MaisonMansion

Sirona

” Sirona ” is de naam van de godin van de genezing.

Sirona is de groen die eigenlijk iedereen in huis zou moeten hebben. Een zacht oud groen. De kleur schakert nogal, dat is een uitdaging bij vele kleuren groen. Verlichting en lichtinval is heel belangrijk hierbij.

 

 

Oud groene krijtverf in de kleur Sirona

Zoals je hierboven kan zien, komt de Sirona anders over als je een donkere kleur erbij zet. Belangrijk om te weten , voor je deze kleur besteld. Uiteraard hebben we deze ook staan bij onze kleurtesters in de webwinkel. Zodat je zelf kan kijken, hoe deze kleur in jouw huis staat.

 

Sirona muurverf met jezebel wit aan de rechterkant

De Maisonmansion muurverf is een verf die ook geschikt is voor lastige ruimtes, denk hierbij achter je gasfornuis, in je badkamer of toilet. Hier zie je een prachtige combinatie van de Sirona groen en de Jezebel wit. Voor een muur gewoon kan je 1 laag aanbrengen, voor lastige ruimtes breng je altijd 2 lagen aan.

 

Sirona krijtverf kast

Nog even een mooi voorbeeld van de kleur, die heel bijzonder, in deze kleurrijke omgeving, ten volste tot zijn recht komt. De Sirona is een tijdloze oud groen, die fris aandoet maar ook in meer sobere interieurs voldoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...
0