Waar kan je ons vinden?

Hierbij alle social media kanalen op een rijtje van MaisonMansion met uitleg:

Facebook pagina

Facebook pagina @maisonmansionrestylen , dit is een openbare facebookpagina voor ons bedrijf, daar zie je posten over en met onze producten, live videos en soms een knipoog post. Op deze pagina gaat het 99% over Maisonmansion en houden we het positief. Ik post vaak projecten die klanten mij toesturen, die mensen lezen altijd mee. Hou de reacties respectvol en netjes, geen reclame of verwijzingen naar andere bedrijven. Liken is top, liken en volgen is nog leuker, laat regelmatig een reactie (meer dan 5 woorden ) achter en we verschijnen vanzelf in je tijdlijn. Of bezoek ons even zodat je niks mist.

Like en volg

Facebook groep

Onze facebookgroep heet @restyleninhuis en dat is een besloten groep. Dat betekent dat niet iedereen mee kan lezen wat er gepost wordt en dat er een beleid geldt. Geen bedrijven die gelijk staan aan die van ons, geen reclame, geen verwijzingen en vooral respectvol.

Hier deel ik ook soms persoonlijke overdenkingen , maar de opzet is dat mensen (klanten) hun project wat af is , kunnen tonen. Met een voor en na foto (liever eerst de na foto en dan de tijdens en dan de voor 😉 ) en de stappen die men heeft genomen en de producten die er gebruikt zijn. Iedereen die inspiratie zoekt, bevestiging, of stappenplannen vind je in deze groep. Letterlijk duizenden posten allemaal met artikelen van MaisonMansion. Je kan onderstaande aanklikken, lees de informatie van de groep goed, beantwoord nog even de vragen en we zien je daar!

Word lid van onze facebookgroep

Instagram

Instagram is zo vreselijk leuk! of je nu van live videos houdt, kort videos (reels) behind the scenes (stories) of gewoon inspiratie posten , het kan allemaal op mijn instagram account. Dit kanaal is voor iedereen die het leuk vindt  mij en ons bedrijf te volgen en onze producten te zien of eens te gaan proberen. Volg ons en vergeet niet even een DM (prive chat) te sturen dat je me volgt, ik volg je dan graag terug

Volg ons op Instagram

Pinterest

Pinterest is eigenlijk een visuele zoekmachine waar wij maandelijks tussen de 850.000 tot ruim 1 miljoen kijkers hebben. Wij posten daar inspiratie posten met kleuren die wij allemaal inscannen voor klanten op verzoek en omzetten naar verf die zij wensen. Maar ook foto’s van projecten van klanten vind je daar. Volg ons , pin je eigen pins en je kan op ons account bij een post ook reageren of ons een DM (prive chat) sturen. Laat me weten dat je me volgt, ik volg graag terug.

Kijk je ogen uit op Pinterest

Tiktok

Ons tiktok account is nog maar recent opgezet, maar we hebben heel veel interactie via privechats, voor adviezen over videos die we daar posten. Op dit video platform vind je dagelijks totaal uiteenlopende videos over en met onze producten, ook ben ik daar regelmatig live te vinden. Ik volg graag terug, als je mij volgt, zeg even hallo en laat het me weten dan kan ik je terugvolgen. Reacties onder videos worden zeer gewaardeerd.

Hou jij van korte videos, volg dan op Tiktok

Youtube

Ons Youtube kanaal MaisonmansionTV heb ik al jaren en jaren en er staan bijna 200  videos op. Binnenkort gaan we het hele kanaal netjes opruimen, alle oude videos met producten die niet meer aan de order zijn eraf en we hebben heel veel videos klaar staan om te posten. Als je abonnee wordt krijg je alleen een melding als er een nieuwe video op komt, meer niet. Dus wordt abonnee en laat af en toe een reactie en like achter, daar zijn we super blij mee.

Google

Heel veel mensen weten niet dat je ons ook kan volgen op Google bij ons Google account, dat is overigens NIET ons officiele kanaal, dat is slechts een zoekmachine. Als je alles wilt weten over ons, zoals winkel tijden, contact pagina of andere informatie, dan klik je door naar onze webwinkel www.maisonmansion.com . Ons Google account heeft ook een advies chat. Klik via Google op maisonmansion en je kan daar lid wordt, volgen of chatten.

Alle bovenstaande social media kanalen zijn gratis om te bezoeken en je te abonneren, waar de 1 liever leest, zal de ander liever kijken (met of zonder geluid) en weer een ander is liever van de snelle insides en weer door met de dag. Er is voor iedereen wel iets.

0