Bijgewerkt op 25 Januari 2022

Helaas hebben een aantal pakketten ernstige vertraging opgelopen, we proberen dit met spoed te herstellen. Onze welgemeende excuses,

We doen ons best de 7 tot 10 werkdagen aan te houden, maar in praktijk merken we dat de vertragingen niet alleen bij ons, maar ook bij onze leveranciers oplopen. Waar wij soms dagelijks aangeleverd kregen, gaan er soms dagen overheen. Wij zijn geen groot bedrijf met magazijnen, dus wij hebben ook geen grote voorraden. We zijn nog steeds een klein bedrijf en werken hard om alles op tijd in goede banen te leiden.

Momenteel hebben we ook de winkeltijden aangepast om ons nog meer te focussen op de online services. Mocht u langer wachten dan 10 werkdagen (zonder weekend dagen) mailt u dan gerust. Beltijden hebben we ook beperkt om dezelfde reden, dus liever mailen dan bellen , zodat we tussendoor door kunnen met inpakken.

Notitie: vaak denken mensen dat wij een groot bedrijf zijn , maar wij hebben een klein team , wij hebben geen lopende banden, geen telefoniste wat mensen vaak wel denken. Wij hebben ook geen secretaresse om alle mail direct te beantwoorden, dat doen we tussendoor. Kort gezegd, hoe meer mensen mailen en bellen, hoe minder tijd we hebben om in te pakken. Maar we begrijpen het zeer zeker, we doen er alles aan om dingen te verbeteren, alleen met alle lockdowns is het nog steeds een uitdaging. Dat geeft een klap op elk bedrijf en ook op die van ons, we geloven dat we hier goed uit gaan komen, mochten we hierin niet aan de verwachtingen voldoen, dan spijt dat ons heel erg.

Pakket verzenden MaisonMansion

Wij halen zelden de MaisonMansion verf van de plank, wij mengen elk blik met de hand, geven het zelf een etiket en verpakken alles zelf. Dit doen we met veel zorg en aandacht. De persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk, daarmee onderscheiden we ons, maar dat neemt met zich mee dat wij nimmer aan 24 uur verzendingen gedaan hebben en doen.

Door de wereldwijde COVID-19-pandemie hebben we momenteel te maken met een gespannen markt, die helaas problemen veroorzaakt op het gebied van productie en levering.

De gemiddelde verzendtijd is gemiddeld 7 tot 10 werkdagen , wij kunnen dit echter niet garanderen.

Onze excuses hiervoor, we blijven positief en gaan er vanuit dat dit uiteindelijk ook weer goed komt. Wilt u van te voren weten hoe dat zou gaan met uw order voor u besteld? belt u dan gerust of mail even naar klantenservice@maisonmansion.com .

 

Contact

Contact over een pakket?  liefst via de mail klantenservice@maisonmansion.com , zodat wij het antwoorden kunnen inplannen en door kunnen gaan met inpakken en zsm pakketten verzenden.

 

Als u een order plaatst

Als u een order plaatst ontvangt u een email ter bevestiging en een betalings- bevestiging. Beide zijn van een ander systeem. Email 1 komt van ons systeem en email 2 van de betaalservice. Heeft u niets ontvangen? Kijk eens in de SPAM box of de ongewenste email.

Wij raden aan een account aan te maken bij het bestellen, zodat u zelf inzage heeft in uw bestelling en ook kan nakijken of iets al onderweg is en of u email adres juist is.  Als u account goed staat is er directe verbinding met u bestelling. Na het verzenden ontvangt u van  Packs uw track en trace en vanuit ons systeem een email dat wij uw bestelling hebben afgerond.

 

 

Contact opnemen

We hebben een nieuw telefoonnummer +31341230750 via het menu komt u bij de juiste persoon uit.

 

Kosten verzenden

De verzendkosten zijn  € 7,25 voor Nederland , boven de 75 euro gratis verzenden. Voor Belgie € 13,00 , boven de 100 euro gratis verzenden.
We zijn genoodzaakt door de hoge dieselprijzen onze verzendkosten (hopelijk tijdelijk) te verhogen.

Buitenlandse pakketten worden verzonden met PostNL of DHL buitenland, dat ligt aan het land van verzenden. Wilt u daar meer van weten voor u besteld? dat kan via klantenservice@maisonmansion.com

0