Bijgewerkt op 26 november 2021

ACTIEWEEKEND, alle acties van dit weekend lopen tot en met maandag, deze orders worden dan dinsdag allemaal samengevoegd en daarna gaat de verzendtijd in. Zoals we vermeld hebben op onze landingpages hebben wij hier geen snelle leveringen bij.We doen ons best, werken de komende tijd met meer mensen, maar we zijn echt afhankelijk van productie en toelevering . Wij vragen hiervoor u begrip. Afhalen van een actie? u kunt Dinsdagmorgen 30 november bellen om een datum te prikken. 

Pakket verzenden MaisonMansion

Wij zijn een klein bedrijf met een steeds groter groeiend team, maar ook voor ons gelden de regels van afstand houden. Wij halen zelden de MaisonMansion verf van de plank, wij mengen elk blik met de hand, geven het zelf een etiket en verpakken alles zelf. Dit doen we met veel zorg en aandacht. De persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk, daarmee onderscheiden we ons, maar dat neemt met zich mee dat wij nimmer aan 24 uur verzendingen gedaan hebben en doen.

Door de wereldwijde COVID-19-pandemie hebben we momenteel te maken met een gespannen markt, die helaas problemen veroorzaakt op het gebied van productie en levering.

De gemiddelde verzendtijd is gemiddeld 4 tot 7 werkdagen , wij kunnen dit echter niet garanderen.

Onze excuses hiervoor, we blijven positief en gaan er vanuit dat dit uiteindelijk ook weer goed komt. Wilt u van te voren weten hoe dat zou gaan met uw order voor u besteld? belt u dan gerust of mail even naar klantenservice@maisonmansion.com .

 

Contact

Contact over een pakket?  liefst via de mail klantenservice@maisonmansion.com , zodat wij het antwoorden kunnen inplannen en door kunnen gaan met inpakken en zsm pakketten verzenden.

 

Als u een order plaatst

Als u een order plaatst ontvangt u een email ter bevestiging en een betalings- bevestiging. Beide zijn van een ander systeem. Email 1 komt van ons systeem en email 2 van de betaalservice. Heeft u niets ontvangen? Kijk eens in de SPAM box of de ongewenste email.

Wij raden aan een account aan te maken bij het bestellen, zodat u zelf inzage heeft in uw bestelling en ook kan nakijken of iets al onderweg is en of u email adres juist is.  Als u account goed staat is er directe verbinding met u bestelling. Na het verzenden ontvangt u van  Packs uw track en trace en vanuit ons systeem een email dat wij uw bestelling hebben afgerond.

 

 

Contact opnemen

We hebben een nieuw telefoonnummer +31341230750 via het menu komt u bij de juiste persoon uit.

 

Kosten verzenden

De verzendkosten zijn  € 6,25 voor Nederland , boven de 75 euro gratis verzenden. Voor Belgie € 11,95 , boven de 100 euro gratis verzenden.

Buitenlandse pakketten worden verzonden met PostNL of DHL buitenland, dat ligt aan het land van verzenden. Wilt u daar meer van weten voor u besteld? dat kan via klantenservice@maisonmansion.com

0