Onze actuele levertijden

  1. Is uw bestelling nog niet verstuurd? Wees er dan gerust op dat er hard aan wordt gewerkt.  U kunt erop vertrouwen dat we er zeer hard aan werken het pakket zo snel mogelijk te versturen. Zodra de tracking informatie bekend is, ontvangt u deze per email.
  2. Vanzelfsprekend kunnen er vertragingen zijn rond feestdagen en vakanties, hou daar rekening mee met uw bestelling.
  3. Schiet de tracking informatie niet op en / of staat het pakket een paar dagen stil bij de post? Er zijn ook vaker vertragingen bij de koeriersbedrijven rondom vakanties en feestdagen, hier hebben we helaas geen invloed op. Ook zij werken er hard aan het pakket zo spoedig mogelijk bij u te leveren.
  4. Heeft u maar een deel van de bestelling ontvangen? Het komt vaker voor dat we moeten verzenden , omdat een product wat langer op zich laat wachten, sturen we dan alvast een deel van de bestelling toe. Dit gaat in de meeste gevallen in overleg.
  5. Tussentijdse updates over pakketten kunnen wij niet geven, duurt het langer dan 14 werkdagen? stuurt u dan het ingevulde formulier via de contact pagina in.
  6. Pakket ophalen? na bestellen kunt u het contact formulier invullen en aangeven wanneer u langskomt, vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, zodat wij contact met u op kunnen nemen over het tijdstip.
  7. Wij hebben niet iemand die werkt aan binnengekomen tickets via de contact pagina, dit wordt beantwoord door personen die normaal inpakken, mensen helpen in de winkel en orders plaatsen bij leveranciers. Onze vraag is dan ook om alleen te contacten als het echt nodig is en bovenstaand niet van toepassing is. Zodat iedereen het snelste bediend kan worden. Dank voor het begrip.
  8. Onze actuele verzendtijd staat momenteel op 14 werkdagen.

 

Verzendkosten MaisonMansion

Nederland € 7,25

Belgie € 18,00

Andere landen mogelijk wij verzenden momenteel naar meer dan 15 landen

Gratis verzenden MaisonMansion

Voor bestellingen in Nederland boven de 100 euro in 1 order hebben wij een gratis verzending. Let op! 2 orders bij elkaar voegen geeft geen gratis verzending.

Toevoegen extra bestelling aan lopende order

U heeft een order geplaatst en besluit nog een order te plaatsen? check eerst of u een track en trace nummer heeft van de 1e order, heeft u die al in de mailbox? dan kunt u geen order toevoegen maar dient u een nieuwe order aan te maken met de bijkomende verzendkosten. Heeft u nog geen track & trace? winkel in onze webwinkel en bij het verzenden klikt u op toevoegen aan lopende order. Let op! 2 orders samenvoegen geeft geen gratis verzenden, dat is alleen als u in 1 order boven de hierboven genoemde bedragen uitkomt.

 

0