Bijgewerkt op 26 oktober 2021

Pakket verzenden MaisonMansion

Wij zijn een klein bedrijf met een steeds groter groeiend team, maar ook voor ons gelden de regels van afstand houden. Wij halen zelden de MaisonMansion verf van de plank, wij mengen elk blik met de hand, geven het zelf een etiket en verpakken alles zelf. Dit doen we met veel zorg en aandacht. De persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk, daarmee onderscheiden we ons, maar dat neemt met zich mee dat wij nimmer aan 24 uur verzendingen gedaan hebben en doen.

Momenteel is de verzendtijd gemiddeld 4 tot 7 werkdagen, het ligt sterk aan het soort product. Helaas  ondervinden we met sommige producten langere levertijden richting ons toe. Te kort aan grondstoffen of vertraging in de productie zijn helaas nu ook in onze branche aan de orde.

Voor die artikelen kan het soms over de  7 werkdagen heen gaan. Onze excuses hiervoor, we blijven positief en gaan er vanuit dat dit uiteindelijk ook weer goed komt. Wilt u van te voren weten hoe dat zou gaan met uw order voor u besteld? belt u dan gerust of mail even naar klantenservice@maisonmansion.com .

 

Contact

Contact over een pakket?  liefst via de mail klantenservice@maisonmansion.com , zodat wij het antwoorden kunnen inplannen en door kunnen gaan met inpakken en zsm pakketten verzenden.

 

Als u een order plaatst

Als u een order plaatst ontvangt u een email ter bevestiging en een betalings- bevestiging. Beide zijn van een ander systeem. Email 1 komt van ons systeem en email 2 van de betaalservice. Heeft u niets ontvangen? Kijk eens in de SPAM box of de ongewenste email.

Wij raden aan een account aan te maken bij het bestellen, zodat u zelf inzage heeft in uw bestelling en ook kan nakijken of iets al onderweg is en of u email adres juist is.  Als u account goed staat is er directe verbinding met u bestelling. Na het verzenden ontvangt u van  Packs uw track en trace en vanuit ons systeem een email dat wij uw bestelling hebben afgerond.

Wij gaan verzenden met Packs

De pakketten in Nederland gaan we verzenden met Packs. Dit bedrijf geeft ons de mogelijkheid om makkelijk te communiceren over pakketten. Met DHL Nederland hebben we het afgelopen jaar echt serieuze problemen gehad wat voor ons een enorme financiele strop is geworden. Tientallen en tientallen pakketten die soms dagen in depots bleven staan en de bereikbaarheid voor ons was gewoon niet meer te doen. Wij hebben dan ook gekozen voor een bedrijf waar we direct contact hebben. We maken ons geen illusies dat er geen fouten worden gemaakt. Maar dit scheelt ons soms uren op de dag.

Belangrijke uren voor een klein team als dat van ons.

 

Contact opnemen

We hebben een nieuw telefoonnummer +31341230750 via het menu komt u bij de juiste persoon uit.

 

Kosten verzenden

De verzendkosten zijn  € 6,25 voor Nederland , boven de 75 euro gratis verzenden. Voor Belgie € 11,95 , boven de 100 euro gratis verzenden.

Buitenlandse pakketten worden verzonden met PostNL of DHL buitenland, dat ligt aan het land van verzenden. Wilt u daar meer van weten voor u besteld? dat kan via klantenservice@maisonmansion.com

0