Wat is een mould?

Moulds van IOD zijn mallen van het merk Iron Orchid Design en betekent vrij vertaald ,  een mal.

Geschikt om aan te brengen op prachtige meubels of DIY projecten, zoals sieraden doosjes of randen van een spiegel. Maar ook op muren en grote kasten.

Moulds van IOD

Deze mouldings zijn makkelijk in gebruik, wij hebben bijvoorbeeld Air dry clay, een klei soort die zich makkelijk laat gebruiken. Je hoeft het niet te bakken, het droogt aan de lucht. Makkelijk in gebruik en te koop per verpakking van een kilo. De klei wel even luchtdicht opbergen, bijvoorbeeld in een diepvrieszakje.

Je doet de Air dry clay in de mould en laat het zitten of haalt het er later uit, maar onze tip is  om het direct te doen. Wij richten ons met deze moulds van IOD op het restylen in huis, maar gaan zeker proberen dit goed in beeld te brengen, ook voor de DIY liefhebbers.

Figuren op je meubels

Als je de  moulds van IOD hebt gemaakt, ga je vervolgens je volgende stap zetten , het vastlijmen, we hebben lijm in onze webwinkel staan. Deze zijn geschikt voor de clay. Je kunt met de moulds prachtige nieuwe delen op een kast zetten. Een mooie krul bovenaan, of een leuke rand aan de zijkanten, na het drogen kan je dit gewoon verven .

Vormen op je taart

Deze mouldings zijn foodsafe en worden veel gebruikt door taarten liefhebbers, echter is het aan te raden de moulds of voor klei of voor voedsel te gebruiken. Gebruik niet dezelfde moulds van IOD voor beide.

Als je hier klikt ga je naar onze uitgebreide collectie toe.

Snowflakes IOD mould sneeuvlokken en wintersfeer met Maisonmansion

Loading...
0