MaisonMansion winkel

Wij hebben een prachtige  winkel in Nunspeet, midden in het centrum waar je vrij omheen kan parkeren. Het is belangrijk te weten dat wij voornamelijk online werken en dat onze winkel echt een service punt is. Als je ons al langer volgt of net nieuw bent, er komt misschien een moment dat je kleuren in het echt wilt zien. Dan ben je van harte welkom in onze winkel, neem gerust foto’s mee van je project, een laatje van je kast of bouwtekeningen met afmetingen. Wij kijken graag met je mee.

In onze winkel dragen wij een mondkapje en willen we graag de afstand bewaren van 1.5 meter, bezoekers in onze winkel dragen een mondkapje.

 

Achter ons pand is tevens een grote fietsen stalling. Wij hebben onlangs in het nieuws gestaan: Klik hier

Afhalen kan bij ons na het plaatsen van een online order op maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur, na telefonische afspraak (0341230750) .

In Nunspeet op de Stationslaan 13 a.

 

Openingstijden van onze winkel bijgewerkt maandag 17 januari 2022:

Dinsdag 10-15 uur

Woensdag 10-15 uur

Vrijdag 10-15 uur

Wij zijn alleen de 1e en de 3e zaterdag van een maand open van 10 tot 15 uur.

Dank

Namens mijn team

Diana

Let op! onze webwinkel en winkel zijn verschillend. Zo hebben we artikelen in de webwinkel staan die we in ons pand niet hebben en hebben we in de winkel artikelen staan die online niet te vinden zijn.

Tot ziens!

 

Schrijf je nu in voor onze Nieuwsbriefde leukste nieuwsbrief

Krijg 10% korting op je volgende bestelling

Door je e-mailadres in te voeren ga je ermee akkoord om onze nieuwsbriefberichten per e-mail te ontvangen. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden. 

0