Update 7 april 2021

Winkelen op afspraak

We zijn inmiddels open met winkelen op afspraak in Nunspeet. Hoe werkt het bij MaisonMansion?

Er is een verschil tussen Paint to go (afhalen) en Winkelen op afspraak. U maakt een afspraak met ons waarop u alleen kunt binnenlopen bij onze winkel in Nunspeet. Het is bedoeld om mensen toch even een kleur te laten kiezen, even een product vast te houden en rond te kijken.

U maakt een afspraak op het hele uur, dus 10 uur, 11 uur etc en u hebt 45 minuten te tijd zonder verplichtingen.Gelieve alleen te komen, een mondkapje op te doen en afstand te bewaren.

Waarom niet een uur met 2 personen?

Op de vrijdag en zaterdag zijn het altijd drukkere dagen bij ons,. Wij mogen wettelijk gezien 5 mensen tegelijk binnen hebben. Wij proberen hier wel zo goed mogelijk uit te komen met u als klant.

Mondkapje verplicht

In onze winkel hebben we alle ruimte om 1.5 meter afstand te houden, bij verfadvies en afrekenen hebben we spatschermen staan en is een mondkapje verplicht. We vragen u om contactloos met ons af te rekenen via pin. U kunt geen gebruik maken van een toilet in onze winkel.

Even snel

U weet welk product u nodig heeft? dan kunt u kiezen voor Paint to go, dus bestellen online en dan kiezen voor afhalen, ons na het afrekenen even bellen en dan aan de balie voor de winkel afhalen op het tijdstip dat we overeenkomen. U wilt liever niet online shoppen? dan maakt u een afspraak voor Winkelen op afspraak voor 10 minuten.

Iemand die een Paint to go afspraak heeft blijft dus voor de balie voor de winkel, iemand die een afspraak heeft voor Winkelen heeft de vrijheid door te lopen in onze winkelruimte.

4 Uurs tijdslot

Er is bepaald dat afhalen of winkelen op afspraak minimaal 4 uur van te voren plaats moet vinden. Hou dit goed in de gaten, wij zijn geen bedrijf wat de grenzen op zoekt en wij houden ons dan ook aan dit tijden. U krijgt van ons een bevestiging via mail, chat of messenger en die dient u mee te nemen voor het geval er een controle plaatsvind. Wij vragen u vriendelijk er met ons samen op te letten of u die bevestiging ontvangen heeft. Als die op uw telefoon aangetoond kan worden is dat voldoende.

Wij realiseren ons goed dat dit voor heel veel mensen veel te veel gedoe is, ik hoop van harte dat u toch de moeite even neemt. Een telefoontje voor een afspraak is zo gepleegd, u spreekt uw tijd af, geeft u mailadres, wij sturen de bevestiging toe en u geeft even aan dat u het ontvangen heeft. Zo snel kan het, het is even wennen dat wel. Maar samen komen we een heel eind. Dank u wel en hopelijk tot snel.

 

Als u wilt kunt u via onze Facebookpagina @maisonmansionrestylen klikken op boeken (bovenaan) en dan uw afspraak zelf inplannen.

 

Loading...
0