fbpx

Winkels die onze producten aanbieden, zijn zelfstandig en hebben een ander bedrijf dan die van ons. Wij hebben 1 bedrijf en 1 locatie. 

Op dit kaartje ziet u groene pinnetjes. Elk pinnetje is een winkel die onze MaisonMansion krijtverf aanbied.  Alle winkeltjes die deze lijn hebben staan, zijn verschillend. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om eerst even te bellen. Diverse winkeltjes hebben ook de MaisonMansion ontvetters en waxen, andere hebben ook de MaisonMansion muurverf. Dit is bij iedere winkel (pinnetje) dus verschillend.

Het betreft hier winkeltjes die het MaisonMansion merk aanbieden. Onze eigen locatie in Hulshorst en hier online, staat hier verder helemaal los van. Ook qua aanbod. Deze winkels hebben geen Fusion , Milkpaint en andere producten die je hier wel vindt. Zij staan op zich, maar hebben wel ons merk Maisonmansion op de plank.

De winkeltjes kunnen je vakkundig te woord staan over de krijtverflijn en hebben alle liters en 500 ml op de plank. Ook kunnen zij kleuradvies geven en kleur op uw verzoeken laten mengen.

 

Loading...
0