Hoe werkt deze winkel pagina?

In het scherm hieronder van Google maps, kunt u klikken op pinnetjes bij u in de buurt. Zo een groen pijltje is bedoeld om op te klikken.
Hoe werkt het systeem van winkels met Maisonmansion op de plank?

Wat is de rol van Maisonmansion?

Wij als bedrijf hebben gewoon 1 locatie en 1 webwinkel, dat zal niet veranderen. Wij hebben geen fysieke winkel, wel een creatieve locatie waar we open zijn op afspraak. Dat is
met alle producten in onze webwinkel, waar u nu een bezoek brengt.

De winkeltjes en winkels die u hier onderziet, zijn op zich staande bedrijven, zij staan los van onze webwinkel. Zij hebben een eigen visie en doel in bedrijfsvoering. De 1 heeft een Brocante winkeltje, waar de ander workshops geeft en de verkoop vanuit die ruimte doet. Zij hebben allemaal een bezoeklocatie waar u de producten direct mee kan nemen. Zij voeren alleen de Maisonmansion merk lijn, het witte blik met de zwarte medaillon. Ieder verkooppunt heeft in elk geval de hele krijtverflijn. Zij beslissen zelf of zij de waxen voeren of de metallics. Alleen de Bouwhal in Zwolle voert alle lijnen van Maisonmansion en heeft het op de plank staan.

Voordeel van de winkels

Bij die winkels is het dan ook zo ,dat u bij het bezoek uw producten mee kan nemen. Wij zelf veranderen op dit moment onze opzet van ons bedrijf, waardoor het in de nabije toekomst niet meer mogelijk is, hier op locatie spullen af te halen of mee te nemen. U kunt bij ons wel advies krijgen en wij zorgen dat het dan binnen een heel korte tijd bij u bezorgt word. De winkels met Maisonmansion op de plank, kunnen dit wel. Dit zal in de komende maanden al veranderen. Wilt u zeker weten of u bij 1 van deze winkels, het product vind wat u zoekt? of wilt u dat laten bestellen , zoals een gemixte kleur, waarin deze leuke gastvrouwen u zeker mee kunnen helpen, belt u die locatie dan eerst. Als u de pin aanklikt, komen alle gegevens naar voren incl. het telefoonnummer.

Nieuwe verkoop locaties

Wij hebben de laatste tijd deze optie gesloten gehouden, vanaf de komende maand nemen wij weer nieuwe locaties aan. Wil je weten hoe dat werkt? je kan op vrijdags tussen 9 en 16 uur bellen via onze contact pagina en naar Ilanit vragen of mailen naar ilanit@maisonmansion.com . Zij gaat over de verkooppunten. Bij aanvang van het retailerschap, begint elke retailer met een starterspakket krijtverf. Alle andere producten zijn een eigen keuze en geen verplichting. Elke omgeving is anders, elk bedrijf en visie is anders. Voor ons is het belangrijk dat het zelfstandige ondernemers zijn met een bezoek locatie, met oog op bovenstaande. We zijn ook niet op zoek naar een copie van ons als bedrijf, maar gezellig, gepassioneerde ondernemers die ons merk als toevoeging zien en samen met ons mee willen groeien.

 

 

Loading...
0