Workshop Nieuw hout oud maken MasonJar kandelaar

    

 

Goedendag allemaal,

Wat leuk dat jullie geinteresseerd zijn om te leren hoe je nieuw hout oud kan laten lijken. Dit gaan we doen met diverse producten uit onze shop. Ik heb er lang over na moeten denken, hoe dit aan te pakken. Want de technieken leren is 1 , maar ja een saaie plank mee naar huis? Dat leek me ook niets. En aangezien we ook 1 van de grootste verkoop punten zijn van de Amerikaanse Ball Masonjars, leek het me leuk deze te combineren.

 

Wat kan je ervan verwachten?

Gemiddels duren onze workshops 3 uur, heel af en toe loopt dat iets uit. Het ligt er vaak aan of het met iedereen een beetje lukt en hoe gezellig het soms kan zijn 😉 .

Hoe groot zijn de groepen?

Voor deze workshop kunnen we maximaal 10 personen kwijt, dat hebben we diverse keren gedaan en dan blijft het nog gezellig en overzichterlijk , ook voor mij. Dit zijn ook hele leuke workshops die je in een vriendinnen of zussengroep kan doen. Dan kan je me altijd mailen voor een eigen datum.

Wat gaan we doen?

Ik ga jullie eerst leren van nieuw hout , een oude look te krijgen middels diverse technieken en materialen. Dat zit allemaal bij de workshop in. We gaan een hangende kandelaar maken , zoals op de foto, maar dan met 3 stuks MasonJars. 4 wordt te lang en dan kan ik niet genoeg mensen plaatsen in de workshop ruimte. Die is gezellig maar niet zo heel erg groot.

Wat moet u meenemen?

Eigenlijk niets, een open mind, gezellig humeur en een de tijd om lekker te ontspannen en met een leuke groep aan de slag te gaan. Ieder maakt zijn eigen kandelaar.

Wat wordt het doel?

Het doel is u kennis te laten maken met de producten uit mijn webshop MaisonMansion. Door jullie diverse technieken te leren, kunnen jullie dit thuis met onze producten ook toepassen. Uiteraard heb je de mogelijkheid om tijdens/na de workshop producten aan te schaffen en direct mee te nemen. (pin is mogelijk)

Wat zijn de kosten en wat krijg ik daarvoor?

De kosten zijn per persoon € 29,95 incl. Koffie/thee en wat lekkers , gebruik van alle materialen tijdens de workshop en u mag de kandelaar meenemen.

Hieronder staan diverse datums met de tijden waarop u uw in kan schrijven, let op u betaald pas via de betaallink die wij toezenden via de email. Graag de link die u apart via de email toegezonden krijgt binnen 48 uur te activeren.

De lokatie zal Hierden zijn dat is gemeente Harderwijk, Parkeergelegenheid is op eigen terrein.

Datum workshop:*
Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
-

Bericht:

* Verplichte velden

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook0Pin on Pinterest0Email this to someoneTweet about this on Twitter