workshop Pimp je eigen meubeltje met Milk paint

Workshop inschrijving 

 

 

Goedendag allemaal,

Deze workshop zal geheel in het teken staan van onze Milk Paint lijn en hoe je je eigen meegebrachte project kan pimpen.

 

Wat kan je ervan verwachten?

De workshops duren gemiddeld 3 uur a  3,5 uur, wij zijn geen mensen van de punt en de komma en minuut. Deze workshops zal wat langer duren doordat we vaak meerdere producten gaan gebruiken en de projecten ook afgewerkt moeten worden. Milk paint is een super leuk product om mee te werken, we hopen dan ook dat heel veel mensen hier enthousiast van worden.

 

Hoe groot zijn de groepen?

Aangezien wij van mening zijn , dat dit serieus is en we iedereen voldoende aandacht willen geven, houden we max 6 a 7 personen aan. Het ligt even aan de soort projecten die meekomen.

Willen mensen in overleg met een vriendinnengroepje komen? en zijn het er meer, dan is er altijd wat mogelijk en passen we alles in overleg gewoon aan!

 

 

 

Wat moet u meenemen?

Allereerst een zonnig en goed humeur en goede zin, onder het genot van een bakje koffie en/of thee, moet het naast leerzaam ook gezellig en ontspannen zijn.

We hebben nog even contact over het soort project wat je mee wilt brengen. Zodat we niet te ingewikkelde projecten hebben op die avond, en je het mooi afgewerkt mee naar huis kan nemen.

 

Wat wordt het doel?

Het doel is allereerst om kennis te maken met onze Milk Paint lijn, maar ook te leren hoe je zelf thuis aan de slag kan daarna op je andere projecten. Soms is het lastig om de eerste stap te zetten, of heb je het misschien al gedaan en wil je meer leren.

 

Wat zijn de kosten en wat krijg ik daarvoor?

De kosten zijn per persoon € 29.95  incl. Koffie/thee en wat lekkers en  gebruik van alle materialen tijdens de workshop.

 

Hieronder staan diverse datums met de tijden waarop u uw in kan schrijven, let op u betaald pas via de betaallink die wij toezenden via de email . Als u uw mail heeft gehad, graag binnen 48 uur dan even activeren. :

De lokatie zal Hierden zijn dat is gemeente Harderwijk, Parkeergelegenheid is op eigen terrein.

 


Naam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
-
Datums workshops:*
Opmerking:

* Verplichte velden

It's only fair to share...Share on Facebook0Pin on Pinterest0Email this to someoneTweet about this on Twitter