Workshops

 

Workshops

Wij gaan vandaag maandag 18 juni alle nieuwe workshops stap voor stap online zetten, onze excuses dat het wat langer duurde. Zoals sommige misschien wel weten , rollen we op dit moment ons eigen concept / krijtverf lijn uit. En zoals alles wat nieuw is, komt er vaak meer bij kijken dat je verwacht. We hebben inmiddels onze winkel openingstijden aangepast en zijn alle workshops aan het inplannen.

 

Workshop Grutterbakken verouderen

Uiteraard starten we met 2 data voor de Grutterbakken workshops, de super gezellige en leerzame workshops zijn een grote hit. We hebben er nu diverse mogen doen en elke keer zijn de resultaten echt geweldig. De nieuwe handgemaakte grutterbakken staan klaar en we gaan de datums vandaag bekend maken. De kosten voor de workshop Grutterbakken is € 52,50 per persoon incl. materiaal. Uiteraard zorgen wij voor lekkers, koffie en thee en schorten. De workshoptijden zijn tussen de 2,5 en 3,5 uur, we werken met diverse grootte van groepen, hout en verf , dus we hebben te maken met technieken, drogen tussendoor en we zijn zelf niet zo van op de minuut. Het moet vooral ontspannen zijn en leerzaam.

Dinsdag 3 Juli 18.30 uur  inschrijf formulier 

Zaterdag 28 Juli 11. oo uur  inschrijf formulier 

 

MaisonMansion Krijtverf om je eigen meubel te pimpen

We gaan 1 workshop inplannen met een klein meubeltje die je zelf meebrengt. Dat gaat altijd in overleg, dit ivm de ruimte die we hebben. In deze workshop leer je hoe je stap voor stap krijtverf kan gebruiken. Waar moet je aan denken, hoe is de voorbereiding en wat kan er allemaal mee? deze gezellige workshop duurt ongeveer 2.5 uur a 3 uur en we zorgen dat niemand wat te kort komt. Koffie/thee en wat lekkers. We zorgen voor alle andere materialen. Wil je persoonlijk restyle advies? daar is, net als shoppen, ruimte voor na de workshop. Deze workshop kost 24,95 euro en ik leer je alle ins en outs van restylen. Mochten we er aan toe komen, dan gaan we ook dieper in op afwerking, maar dat ligt vaak aan de grootte van de groep.

Donderdag 5 Juli 18.30 uur  inschrijf formulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MaisonMansion

Duinweg 15

3949 NJ Hierden (Harderwijk)

 

Meer weten? klik dan door naar onze Facebookpagina en houdt onze evenementen in de gaten KLIK HIER