Workshops

Workshop geven is super leuk, mijn intentie is ten alle tijden, om mensen kennis te laten maken met de producten uit onze (web) winkel. Zodat ze zien hoe het werkt, voelen hoe het smeert en ook om hun eigen vaak verborgen talenten, te ontplooien. Restylen is voor iedereen, man /vrouw , jong of oud en je bent nooit te (jong of) te oud om te leren.
Hierbij 2 datums, let heel goed op!! ik ga met 1 workshop op locatie!
Datum is 25 oktober om 17 uur in Kringloop Zwedenburg
Adres : Zwedenburg 155 in Den haag, ook te bereiken met tram 6 en bus 24 .
kringloop zwedenburg verkooppunt maisonmansion krijtverf
Wat gaan we doen? wel zo fijn te weten natuurlijk, ik ga jullie leren je eigen meubeltje te pimpen met onze MaisonMansion krijtverf. Kringloop Zwedenburg wordt rond die datum ook een verkooppunt voor o.a. onder krijtverf. En om dit een beetje te vieren, geef ik voor het eerst een workshop op locatie. Neem je eigen meubeltje mee, ong 60 cm breed of ga even struinen in 1 van de vestigingen van Kringloop Den Haag, altijd leuk.
We starten om 17 uur, als de winkel bijna gaat sluiten en uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. Het enige wat je mee moet nemen is je goede humeur, misschien een schort en je meubeltje. Twijfel je over wat je mee moet nemen, mail me gerust via info@maisonmansion.com met een foto, kijk ik even met je mee.
Geef je hier op:
25 oktober 17 uur
€ 24,95 per persoon
——————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Datum 10 november
Wat later in de planning dan jullie van ons gewend zijn, maar we hebben een hele grote 5 daagse Kreadoe beurs die alle aandacht van ons mag verwachten.
Adres : Eigen locatie Duinweg 15 Hierden
Deze workshop gaan we aan de slag met je eigen lamp, liefst met kap die we aan kunnen pakken. Dus heb jij een te gekke (vorm) lamp, maar is de voet en de kap gedateerd? dan gaan wij die aanpakken in deze workshop. We maken hem helemaal af, dus eventuele waxen, effecten etc. gaan we (naar eigen smaak) ook oppakken.
Geef je hier op:
10 november 11 uur
€ 24,95 per persoon

 

 

 

 

MaisonMansion

Duinweg 15

3949 NJ Hierden (Harderwijk)

 

Meer weten? klik dan door naar onze Facebookpagina en houdt onze evenementen in de gaten KLIK HIERLoading...