Krijtverf

Krijtverf, matte verf, kalkverf, MaisonMansionverf, restyleninhuis, verven zonderschuren, nieuwe kleuren krijtverf, hatseflats

Krijtverf

Krijtverf is een verf met een bijzondere look, helaas wordt gewone matte verf vaak verward met krijtverf. Krijtverf is qua look toch echt anders. Het heeft een bepaalde krijtachtige look over zich, waardoor het een totaal andere uitstraling krijgt dan een gewone matte verf. Krijtverf is geen schoolbordverf, de 1e zit krijt in, de andere gebruik je krijt op.

minder VOC

Onze krijtverf heeft een hoge pigmentatie, dat houdt in dat deze bijna in alle gevallen direct dekt. Dat is uiteraard superfijn, maar dat brengt met zich mee, dat sommige kleuren iets anders qua structuur aan kunnen voelen. Door de keuze aan ingredienten (hogere dekkingsgraad/minder VOC) kan het zijn dat een vollere kleur ook wat voller in het blik is. Als je een muur gaat doen (kwast of roller) merk je daar niets van. Als je een glad oppervlakte wilt doen als een tafelblad, kan het soms even wennen zijn. Zoals overal al vermeld, kan je aan deze verf gerust wat water toevoegen als je dat prettig vindt. De roer houtjes zijn bij je zending meegeleverd, roer je verf altijd even door voor je aan de slag gaat.

Verfgereedschappen

Deze krijtverf is zeer smooth , maar let wel op een aantal dingen om dit uiterlijk te bereiken. Zorg voor de juiste kwast, ik gebruik zelf graag de Ronde kwasten uit onze webshop (met de rode haren) en zorg ervoor dat deze zacht zijn. Na het uitspoelen raad ik aan deze te onderhouden met de kwastenzeep uit de shop. Dit om de kwast zacht en fluffy te houden. En let erop dat je voldoende verf op je kwast gebruikt, te weinig verf geeft strepen en zal geen volledige dekking geven. #hatseflats bereik je door de verf ruim op de kwast te nemen en lange streken te maken.

De ondergrond goed bekijken voor je aan de slag gaat, is zeker een pre. Is het hout, is het fineer, zit er olie op? al die elementen spelen mee voor het beste resultaat. Ik lees te vaak dat mensen blind starten. Twijfel je , stuur me dan een pb via onze facebookpagina @maisonmansionrestylen 

Er zijn altijd lastige vraagstukken , zoals Teak hout of geoliede ondergronden, maar gelukkig zijn daar super simpele oplossingen voor, zodat onze verf gewoon gebruikt kan worden.

Ontvetten

Als je je project gaat ontvetten, kijk dan bij onze ontvetters hier in de winkel, voor de beste resultaten. En daarna heel even opschuren, alleen maar om de verf wat bite te geven. Dat kan je met zowel het schuurblokje, als schuurvierkantje nummer 2 doen. Beide in de webshop te vinden bij verf gereedschappen.

Wil je meer weten over bloedend hout, waar we helaas met de meubels in Europa veel te maken hebben, lees dan ons blog over bloedend hout door hier te klikken.

Dit bovenstaande lijkt bij elkaar heel veel, maar het is belangrijk om je goed in te lezen en te informeren voor je start met restylen. Anders zou het zonde zijn van je tijd en / of je geld.

Kwaliteit

Onze MaisonMansion Krijtverf is van de allerhoogste kwaliteit en is gewoon af te nemen met bijv. doekjes van de supermarkt of vochtige doek. Onze verf is een open verf, wat inhoudt dat het niet bestand is tegen kleurstoffen. Dus als je de witte Jezebel hebt gebruikt en je hebt daar iets op geknoeid kan je het gewoon afnemen. Maar heb je rode wijn gemorst en het ligt daar een uurtje of je hebt chocomelk onder je beker gehad, dan wordt dat lastig om te verwijderen. Je kan dit voor zijn door je project af te werken. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. We leggen veel uit op onze video’s op onze facebookpagina @maisonmansionrestylen , maar ook op ons Youtube kanaal: Maisonmansion TV

Voor vragen over bovenstaand ,kan je altijd een chat sturen via onze homepage.

Onze krijtverf is er in 15 kleuren in 500 ml en 1 liter. We lanceren ook alle RAL kleuren in onze verf , maar gaan binnen heel korte tijd verder dan dat. Hou onze shop en onze fb pagina in de gaten.

Heel veel restyle plezier en een creatieve groet

Dianashopify analytics ecommerce tracking


Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 15 votes
Brand Name
MaisonMansion
Product Name
Krijtverf
Loading...